LÖRDAGSGODIS

japp, nu är det lördagskväll och då får man väl unna sig lite lördagsgodis till filmen, eller hur..? :p
Nu blir det alltså godis, film, och lite kortspel, sen ska ag nog även fota lite stjärnfrukt.. =D
Det blev vist att se tzatsiki 2, "Vänner för alltid"



Så här kul kan man ha det på Hemköp




Puss puss <3

kväll

sitter och titta på det här fantastiska klippet. De har sån konttroll över sina kroppar och de vet precis vad de gör, så kontrolerat och vackert med en sådan knsla =)<3


mys

tja tja
Nu har jag och mamma varit och fikat på åbacka café, och jag har köppt en ny blå chorta från stadium. Oliver är hos sin kompis Lisa och mamma är på promenad, och jag är ganska så uttråkad! eftersom jag mår mycket bättre nu så lider jag mer av att inte ha något att göra för stunden...

Nu ska jag gå och möta mamma tror jag.. =)



Lördag!

Hej hej,
Tog en regäl sovmorgon så jag vaknade typ nyss.. ;) men det var värt det. Mår lite bättre i dag, så det kanske bär av till morfar. Vet inte riktigt, kar inte bestämmt mig ännu. Nu blir det i alla fall lite lunch, tortilini! Det är så gott! :P sen ska jag ringa och prata lite med min kära far =D
Men nu är det mat
Puss puss <3






Jordgubbar Kiwi Citron

Hej hej mina kära läsare.
Japp, nu har jag fotat för fullt här och ni ska få vara de första att få ett litet smakprov av det jag har gjort med mina stackars frukter och bär ;p

jag har fotat en kiwi, en citron och ett par jordgubbar







skriv gärna vad ni tycker om mina bilder =D

Min febär är lite lägre nu, men nu ska jag nog ta och sova. I morgon blir det att fota lite och försöka att ta och bli frisk! eftersom den åytånde aprill så ska jag på Bounce summer camp med älskade Veronica Ståhl och Hilda Broqvist. Ni får föra lite mer om det lite längre fram.. =)

Nu ska jag sova! God natt puss puss :*

Nej! inte feber också :(

HEJ
Förlåt för usel bloggning i dag, men jag har varit på stan med aningen för hög feber så  när jag kom hem så somnade jag inte långt där efter... ;)
I dag har jag i alla fall såm sagt var varit på stan med mamma. Vi har choppat lite nya sport BHar. >Hittade en som passade så perfect till min balettdräkt. Tänkte att det var bra att förbereda sig till höstterminen som jag verkligen hoppas nu blir folkuniversitetet. Jag ska fota lite nu straxt så ja, jag kommer att blogga minst en gång till i kväll med en massa förhoppningsvis fina bilder på citroner och en kiwi.. ;p
Är inte så bra på att ladda upp bilder på det jag shoppar känner jag, är det något ni tycket jag bör göra? =) annars så får ni gärna säga vad ni tycket om bloggen, det är så kul det här.. ;)

vill bara säga att jag tar alla bildet till bloggen själv om jag inte har skrivit något annat... =)

det här är en bild på en ljuslyckta som jag har gjort själv =)

Puss puss <3<3

I live for dance

Hej alla lärglada,
Det blev lite shopping i dag, lite underkläder ocg en liten söt väska med rosor. I morgon ska jag ringa till komunen och göra skol omval. Jag ska gå dansklass, det är det jag känner att jag vill!
Jag har inte fotat någin ting i dag vilket är mycket ovarnligt, så nu ska jag springa ut ocg fota lite regn! (y)
Sen blir det långpromenad med min kära mor. Tack ni som läser, det är kul att kunna dela med sig av sitt liv så här. Tänkte lägga ut lite bilder i morgon om gur man kan måla naglarna på ett lite roligt och ovarnligt sett. =)

Puss Puss<3




Nice

Hej alla glada människor! Nu skänns det ganska bra, tror att jag har bestämmt mig för att byta gymnasium. Jag vill gå på Folkuniversitetet i dansklass! Jag ska ringa i morgon till komunen och prata lite med dem... :)
I dag har vi varit på stan och ätit lite kinamat, supergott! :p och nu sen snart ska jag och mamma gå på stan och shoppa loss lite. Jag och Oliver ska vist måla lite hör jag ropander i från köket just nu, det blir nog kul.. ÄLSKAR att måla och varla kreativ. Det är derför jag vill byta till dans. Tror att jag har bestämt mig nu, tack dör all hjälp ni som gav argument för båda linjerna! <3 Behövdes. Men tanken på att dansa varge dag i skolan känns toppen!

Nu ska jag måla, puss puss

Liv  Oliver




GODNATT

Okej nu har jag fixat en liten att göra lista för morgondagen.. :) Jag ska fixa en ny tandläkartid, jag ska ringa runt lite och höra mig om Folkuniversitetet Gumnasium... Jag ska shoppa lite och jag ska boka lite tågbiljetter. =) Nu måste jag sova, jag är uppe hela mätterna, INTE bra.. :/

men har lekt lite med vatten i dag.. :)


 

Ny målade naglar gar man lyckats med att fixa till.. =)

 

Puss Puss <3


HEJSAN

Ska gå och äta lite aldeles straxt. Sen ska jag ut lite, och nu kom Oliver just in och vill sno min dator, INTE okej! ;)
Ja ja, hittade värsta grymma klippet, ÄLSKAR dem! de är så bra!

Nu ska jag gå :)


då var det natt igen

Kan inte sova pga. min hämska hosta! Ligger baraoch hostar och hostar. INTE KUL! :(
Har tänkt mig att skriva lite i min kära dagbok... har inte gjort det på ett tag så känner att det är dags.. ;) Jag och Oliver vräkte i oss massa choklad och banan förut, jordgubbarna var slut :/ men det var jätte gott endå och så såg vi på alltid lika kära Alvin och gänget 2. Det var ganska nice, förutom det att jag hostade mig halva folmen genom. 
Vill bara tillägga. förlåt för mina felstavningat titt som tätt, men jag blogar ofte när jag har brottom, och det kan lätt bli lite fel då.. hehe, har sett en hel del så här i efterhand.
Nu vill jag sova, men inte lätt när man hostar, får försöka endå. har fått nån hostmedecin som är sjukt äcklig! Och om inte detta vore nog så ska jag ta 10 ml per gång, och jag ska äta den 4 ggr/ dag i 2 hela plågsamma veckor! ska sluta med den samma dag min mobil kommer tillbaka.. ;) hehe.

nu ska jag väl sluta upp med att babbla på och försöka sova, skulle dock kunna fortsätta några år till med att skriva.. ;) Det är kanske vid dessa tillfällen man skulle ta och skrive en mycket felstavad bok.. hehe.

God natt, puss puss

PS.

mitt ljus står här på bordet och det är såå mysigt! <3


Tisdag

Jaha, nu var det tisdag då. I kväll blir det lite mys med både jordgubbar och choklad.. mums! Lovade Oliver, efter att han tvingades att fota mig lite förut i dag.. ;p

Ja som sagt var har vi varit och fotat lite i dag, jag har fixat lite med mina naglar, var ett tag sen om jag säger så.. ;) kännde att dem behövde trimmas lite. Det gick gabska bra hos läkaren, hon sa att jag inte hade lunghinninflamation till min lättnad. Men jag får dock inte träna :( Fick en hostmedecin som skull hjälpa, men det fanns vist en nackdel. Jag kommer att bli trött av den! som att jag redan nu inte är trött och seg nu! jaja, blir väl en bra ursäkt till att slippa plocka ur diskmaskinen.. ;)

Nu ska jag och Oliver gå och shoppa lite jordgubbar.. :p


Vill inte Hosta! :(

Nu har jag fått en tid till vårdcentralen för att jag hostar hela tiden. Den jäkla hostan förstör allt! jag skulle ju träna varge dag! INTE KUL! :(
Men nu sitter ska jag i atta fal fixa mig lite, sen blir det ut en stund, och halv fyra har jag en tid hos doktor Sofia.. ;)

Vill dansa en massa, ska skärpa mig såå mycket på  balettlektionerna när terminen börjar! Vill bli bäst! :D
Puss Puss <3


JAA!

Jaa det är sol i dag! :D Nu ska jag hoppa upp ur min säng där jag har lehat tills nu.. xD och jag ska ducha och sen UT! Jag ska fota en massa roliga saker har jag tänkt mig. I dag fyller Veronica år. GRATTIS! hon ska dock ha slekten där i dag så jag får inte komma och gratta... Jaja, får hitta på något annat.. :)I går lämnade jag in min mobil på lagning.Entligen får man bli av med alla dessa sprickor. Men fick dock i ställrt en ful liten rosa varnlig mobil, i stället för min älskade Iphone, förstår inte riktigt hur jag ska klara av att hantera den... är lite handikapp på att smsa med en varnlig mobil...

puss puss<3

I like the rain!

Har haft lite kul med det härliga vädret... ;) så har fotat lite regn. Om ett par minuter så fyller älskade Veronica Ståhl 16 år! GRATTIS :D Love yah <3
funderar på vad jag ska hitta på i morgon, har fått nån jäkla hosta så kan inte träna. :( det är inte bra. Velar lite om gymnasieval, kan se fördelar med båda linjerna, vet inte vad jag vill!
Det blir nog att leka lite fotograf i morgon, men vill träffa lite folk.

jaja, god natt. :) <3






Jag känner mig så gammal...!

sitat från Veronica här.. X) Nu har veronica i alla fall sovit här, vi har haft jättemysigt med en massa film och jordgubbar.. Veronica somnade som varnigt presis när andra filmen hade börjat. Nu sitter vi här... känne att jag inte har då mycket mer att skriva, förutom det att Veronica fyllerår i morgon!! :D GRATTIS!

lite bilder som jag tog i går..


Fel val av mig

Tja tja,
Nu känns det ganska bra.. har just varit och tränat. I morgon kommer pappa förbi ett tag, sen kanske det bär av till Jokkmokk, vet inte riktigt har inte bestämt mig ennu... Nu ska jag se lite film med Oliver tror jag, och sen kanske jag far ut lite..


SURT

Det sitter en mycket deppig Liv framför datorn! En Liv som allt hon vill göra är att dansa! Hon ångrar stort sitt gymnasieval, och hon vill gå danslinjen i norrköping i stället1 varför sökte jag inte dit!? Jag har suttit och kollat på filmklipp hela dan på en massa fantastiska dansare.. jag kommer aldrig bli som dem om jag är fast i lilla Linköping! Tillochmed Norrköping har bättre kurser. Det finns en grupp där som dansar avanserad Jazz ocg modern, de vill jag gå! Nu önskar jag bara att någon underbar vän kan komma hit eller tvärt om och bara rädda mig, vill inte sitta här mer! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! ska väl sticka och träna snart, men har ingen ork..

här är i alla fall ett klipp med min favoritdansgrupp. skulle göra mycket för att få gå med i denna grupp. problemet är att den finns ett x anta hundratals mil här i från..


Vill bara DANSA!

Ja, hejsan igen, nu när jag fattar hur detta fungerar så har jag tänkt att ladda upp något av mina favoritdansklipp varge dag. Denna blogg skapades för att handla lite om mig, men framför allt om dans.
Här kommer ett klupp som jag är lite förälskad i, de dansar modern dans och jag bara älskar den! Enjoy <3



Ni får gärna komentera lite hur ni tycker jag sköter min blogg.. :) puss puss <3

Försök att sätta ett Youtube klipp i min fina lilla blogg.. ;)

Nu ska jag se hur det här fungerer.. ;p
Älskar detta filmklipp, Hon är såå söt! <3


Ångest

Fick inte tag i någon på så kort varsel till bion.. :/ Alicia skulle vist till kolmorden så hon kunde inte.. Nu har jag just tackat ja till mitt gymnasieval.. känns inte bra :( Jag vill ju dansa, det blev till sist samspets på folkunga.. men nästa år, då jäklar ska jag komma in på kungliga! Fan vad dåligt det känns..
Nu ska jag i alla fall leka lite till med min kamera, så kanske det känns lite bättre. I morgon ska jag vara med Johanna i alla fall, ska bli kul! :) <3

Appelsin!

Emma har varit här i dag, mysigt.. :) Nu har jag och min lilla assistent Oliver varit ute och fotat en blodappelsin.. ;p och nu blir nog våran nästa modell ett äpple. Sen blir det lite bio förhoppningsvis i trädgård, om jag får någon att gå med.. ;) Nu ska jag gå, Puss puss <3


Tack för allt fint som fins

Tja Tja,
I dag har jag varit hos min kära morfar i söderköping. Jag mamma och Oliver var där och vi har haft en jättehärlig dag! Vi har badat, jagat fjärilar, ätit glass, plockat röda vinbär, och lite annat mott och gått.. :D Vi badade på mammas gamla badplatts som hon badade på när hon var liten, det var så mysigt! <3

I morgon lutar dagen troligen mot att vara med Bombom, ocg på kvällen boi med Alicia och Vickan. Nu ska jag städa, mammas ansiktsutryck var oslagbart när hon kom in i mitt rum och jag sa att ett par kompisar skulle komma hit i morgon... det var den där arga blicken som skrek städa... ;)

Puss puss
Här är lite bilder från i dag, kommentera gärna :)








LALALEKA!

Tja Tja,Dagen började lite deppigt men blev bara bättre och bättre som tur var.. Jag och Oliver bestämde oss för att göra en film. Så nu ska jag försöka ladda upp den.. ;)

har även lekt lite med lego.. :P

 

Lyckades inte sätta in youtubelänk.. :(

 

 


Att åka eller icke åka det är frågan

Har ingen aning om vad man bör hitta på i dag... Alla är typ bortresta så inte så mycke att göra... Var uppe typ hela natten, gjorde typ inget vettigt, men satt och pratade lite med folk på msn, och såg på film, var ganska mysigt. Överväger om jag ska åka till Jokkmokk eller inte. Det vore väl kanske kul och träffa lite folk där, men pappa håller på att renovera lite där så det är typ jättestökigt.. Skulle jag stå ut i nån vecka?



Hallå!

Tejsan svejsan
Just nu sitter jag och lyssnar på underbar musik och leker lite med foton.. :)
I dag har jag mamma och Oliver varit ute i parken typ hela dan, vi hade med oss lite picknik mat. Sen gick vi och åt lite glass. Nu har jag presis varit på Fell Good och tränat lite, inte så mycket blev det i dag, men jaja. Börjar att se lite resultat av min stretsching och det känns riktigt bra! :D
Hela dag har jag förstårs lekt lite med min kamera, det är såå kul! Någon som vill fota lite med mig någon dag?  :D Känner att man tröttnar lite på att fota endast blommor och insekter.. ;) Nu ska jag vist plocka in i diskmaskinen ropar mamma från köket, så det äv väl bäst att jag går..

Lite bilder ftån dagen

Så här kul kan man ha med en liten larv.. ;)


PUSS<3

So Good!

Tja Tja
Det känns jättekul att ha en systemkamera! Har varit och fotat lite, den har typ 1 000 funktioner så jag fattar typ max 25 % av den enn så länge, men det kommer nog. Har skummat igenom instruktionsboken på 300 sidor lite halvt, men det löser sig nog..
Annars har jag inte gjort så mycket, har tränat, ätit lite glass och ducshat i regnet. Ska kanske även till morfar i morgon och åka lite båt om vädret tillåter..
Men jag har massa bra fotoideer när alla är tillbaka från deras semestrar o.s.v. Ska ta en massa dansbilder, Lite vackra mljöbilder i fjällen och vackra frostbilder från Jokkmokk. Nu håller jag på att dö av svält, har bara ätit lite fil och flingor i dag, så nu ska jag dra och käka (y)

här är ett par av bilderna som jag tog i dag


Nu känns det bra.. ;p

Känner mig mycket lycklig, i går var det en toppendag! Jag fick lite spontant min dröm systemkamera! :D Det är en Pentax K-7. Jag fick 2 objektiv, ett kamera stativ, en väska, 2 minneskort ett på 4GB och ett på 8GB, och lite andra små tillbehör... och så förstås det viktigaste, en drulleförsäkring.. ;p Synd att det är så dåligt vädret annars skulle jag springa omkring som en tok och fota.. ;) Men den känns så perfekt för mig, den tar asbra bilder, den kan filma i HD, Och det bästa är nog att den är vädertålig, jag kan ha den i Jokkmokk vid 30 graders kyla eller i ösregn utan att den kommer till skada. <3



PUSS & KRAM <3


Varamon

Var och åt lunch på stan ed mamma och oliver i dag, det var mysigt. Sen bar det av till Varamon tillsammans med Alicia, Elin och Vickan.. :) det var jättemysigt, tack tjejor.. <3


Pöss pöss <3<3

Badat! :D

I dag var Hiilda här ett tag, sen stack jag iväg till Hampus, och så badade vi i hackefors.. :) Det var kul, men lite för mycket näckrosor.. Sen stack vi hem till mig. Nu har han åkt hem och jag får entligen middag! :D / jag har inte haft tid tidigare.. ;)

Hampus före detta kattunge.. ;) såå söt! <3

 

puuusss! <3


värmeslag!

Hemma igen, det var sjukt kul hos Alicia. Vi badade, åt mat.. ;) lekte med Amelia, flummade runt halva natten med många sockerbitar, en kortlek och en läskig Adrian. D et ska bli så varmt ute i dag, Oliver och Pia ska till valla med morfar, men tror inte att jag klarar av att följa med, det är på tok för varmt! Vill bada men pallar inte gå till Tinnis, vill till Varamon.. Eller så sitter jag bara här framför min underbara fläkt resten av dan.. ;) Borde träna också, men det där jäkla gymmet öppnar inte först 14.00 på söndagar :(
HeJ dÅ sÅ lÄnGe<3

Det är för varmt ute!

Har varit på Gymmet, men joggade bara lite och stretshade.. ska bli vig.. ;P
Nu snatr ska jag äta lite, sen bär det av till Alcia.. :D Det ska bli kul.. Vi ska troligen och bada, med tanke på hur sjukt varmt et är ute.. men endå ingen sol. perfect Liv väder, ingen röd rygg! :D
Pöss pöss

YEH

Hemma frånn gymmet, känner mig duktig.. ;) Ska köra stenhårt på det här, varge dag! :)
Nu ska jag komma i form!

Shopping

Hallå!
Har varit lite på stan, har shoppat lite kläder, örhängen och böcker. 2 danstoppar, en vit tröja med en ballerina på och en helsvart, jag har köppt en grön klänning och ett par örhängen i form av 2 rjärilar på rea. Nu ska jag ut ilite igen och köpa en ny dagbok och lämna igen ett par böcker till bibblan som är typ 2 månader försenade.. hehe

Trädgård

Hemma efter en galen kväll med älskade Emma <3 Såg inte så ycket av filmen.. men jaja ;p <3


Pöss pöss<3


Härligt väder

Har varit och Shoppat lite med veronica, min kamera kom även tillbaka från lagning.. :) Nu ska jag till trädgård och se på utebio med underbara Bom bom, ska bli kul !
Har även varit och tränat i dag, var dock inte där så länge pga. min jäkla allergi så jag bara nös hela tiden.. :(
Men nu måste jag gå, Bye <3

SOMMARLOV IN MY HAIRT <3

Det varkul hos morfar, mysigt med båt, vill också ha en.. Nu väntar jag på att Veronica ska komma hit, vi ska shoppa lite, och lite annat smått och gott.. :)
Älskar mina underbara kopisar! Nu måste jag gå, pöss pöss <3


MOVIE TIME

Hemma från en galet kul filmkvläll i går och från en trevlig eftermiddag med glass, Hampus och eclipse. I morgon blir det båt med morfar och eventuellt så ska jag leka lite med Alicia. :D
Sjukt trött erfter gårdagen, inte många timmars sömn, så nu blir det städa sen eventuellt lite film, den SOVA! :D <3


MYS

Älskar min underbara Lilla Oliver! :) <3 Nu ska jag cykla ned till rese för att möta upp Ewe... :)


Hemma igen

Så varmt det är ute alltså! jag står inte ut! Saknar vintern just nu, värme är inte min grej allså.. Ikväll ska jag träffa Ewe för första gången på länge, ska bli kul :) I morgon så blir det antagligen skräckfilms kväll, kommer typ att dö!
men nu ska jag städa lite..

pöss pöss

RSS 2.0