passion

mådde inte toppen som sagt var i dag så hoppa beletten, men kunde inte hålla mig undan ändå,
uttråkad tjej.. ;)

efter regn kommer solsken

Hallå på er! Skulle igentligen vara på baletten just nu, men sitter hemma framför datorn i stället... ;) nej men halva klassen är sjuka och tappa själv rösten förut i dag, så tar en liten vilodag i dag i hopp om att jag inte också ska bli sjuk, känns inte bra om det skulle hända så här i början av terminen och allt... tyckte att det var klokt att stanna hemma då. pluggar lite i stället så nån nytta blir gjord.
I morgon är det klassfoto som gäller, vet inte alls vad jag ska ha på mig, eller ha håret eller nåt?! Usch inte kul.
Vi får se hur det blir med saken...
kram!

let's fix this

Måndag igen nu så, på nåt konstigt vänster känns nästan alltid söndaragna jobbigare äm Måndagarna...
Sitter i alla fall och äter frukost just nu och peppar Jazzen i dag, alltid lika kul! Sen har jag Balett i eftermiddag också. Det var så härlit med sommarlov för nu efter så är jag så himla pepp på all dans varge dag vilket är helt underbart! :D
Sitter och nördar Veronica Maggio en aning, perfect sätt att börja mornarna på.
Nu ska jag slutta bubbla så kanske vi hörs sen

jag håller drömmen vid Liv

Lite från går dagen
öppet hus på fu, jag själv höll i balettworkshop för 12-13 åringar :)

Good time

Har haft en sjukt bra kväll hos älskade Klara, kommer sakan henne så sjukt mycket! Kom precis hem
peppar att jobba tio i morgon då... ehm eller inte, usch men det löser väl sig.
kvällens låt lite känner jag... Den svenska björnstammen – Dansmusik
ni kan få en bild från när vi precis hade kommit dit... hehe ;)
God natt mina älsklingar! <3

minnen

Hemma från baletten nu de, det var så extremt jobbig, lite ur form efter sommarlovet känner jag.. ;) men kul. Sitter och pysslar lite med min scrach book, den blir facktiskt lite fin, mn det går inte för fort.. hah.
Har planer att börja sy på en väska i renskinn, samisk inspererad, eftersom jag är same så är det kul att få visa det lite mer också... :)
Kollar på bilder från sommaren, här är några i från flällen
puss och hej

en liten stund

Hej på er, kom just hem från skolan som i dag avslutades med Balett, det var kul men var lite trött. Vi hade improvisation/Kompositation i dag för första gången på terminen, det var riktigt kul, älskar de lektionerna!
Trodde att jag börja baletten fem i dag, men insåg nyss att jag började halv sju, så koka en kopp te och satte på en film, att få en liten stund över så här är så underbart. det känns som att man vinner en stund av lugn
Ser på skärgårdsdocktorn, väcker minnen, såg det mycket när jag var liten med pappa. Det är så rofyllt och får mig nästan lite att sakna hem.. <3
puss och hej

Kommunikation

Sitter och pysslar lite med min scratch book och tittar på gamla bilder, inser hur fina vänner jag har! Åh synd att de inte bara är samlade på en och samma plats utan ska va utspridda över hela sverige... "/ I morgon är det Jazz och balett som gäller på mitt dans schema, ska bli kul! <3
Funderar lite på det här med kommunikation, det är inte lätt och veta hur man ska göra det rätt för att det ska bli bra, är en blogg bra? tycket folk det är kul, eller förstör man bara för sig själv? Facebook, varför, ingen bra grej, men bra om man vill ha kvar vissa helt underbara människor som bor på kanske andra sidan jorden. Varför kan det va så svårt ibland att säga vad man verkligen tycker öga mot öga, och varför är vissa så jävulskt fega så de inte äns kan lyssna på en om de får höra det med riktiga ord...
Vackra Unnes <3 och jag, saknar dig!
god natt

dubbelt upp av något underbart

Hej hopp på er :p
Nu har man dansat lite Balett och ätit mat :) sitter och myser lite för mig själv med tända ljus och bra musik, men har inte orkat duscha ännu, ska hinna med det innan jag somnar.. ;)
funderar lite på om jag ska plugga lite innan jag somnar också, har hunnit få lite läxor, tyvärr, men men, det är bara att göra..
Har invigit min nya jacka i dag :p får lägga upp nån bild sen, den är blå och jättefin! ;) hihi hitta den på rea, den kosta igentligen 1200 men fick den för 500 <3 känns bra!
åh saknar mina fina flickor från Borås! Var och hälsa på förra helgen, ett super avslut på sommaren!
vi red islandshäst
Lisseberg
puss och hej <3

one step at the time

Hej på er, sitter och peppar att vi har kör igång med schemat i dag och att på det schemat står det att vi har Jazzdans med frida.. :D
Åh vad kul, jätte pepp! Har just ätit lite frukost och ska springa och fixa mig :p Är så danssugen så ni förstår inte, den här sommaren har varit alldeles för dansfri, men det är kanske bra för nu är jag värsta motiverad ;)
I fredags dansade vi på stan i Lilla Åtvidaberg för alla pensionärer och gjorde reklam för vår gymnasiesola, lite fail.. ;) haha och det blev inte speciell koreografi, fick lära oss den på två träningstillfällen.. men kul att det är våran baett lärare som har gjort den. Jessica är så himla söt!
Poppas att ni får en fin dag! <3

du är välkommen in tills dörren är stängd

Hej hallå på er, sittr och funderar hur jag ska göra, vill skaffa en ny design på den här bloggen men är inte så bra på den teckniska biten, annars har jag en hel del ideer osv, men inte så lätt om man inte vet hur man gör... ;)
Har just kommit hem i från baletten, set var riktigt kul. Vi dansade till Tchaikovsky – The Nutcracker - Waltz Of The Flowers men det var så varmt som en bastu i dansstudion, trodde att jag skulle torka ut helt! För övrigt har jag haft en bra helg, treorna skulle ju ha nollat våra ettor i fredags, men det rehnade så mycket så det tar det nästa vecka i stället, men kan inte då för då ska jag på flyttfest hos en kompis som ska dra till frankrike :'( snyft <3
I går var det linköpings stadsfest, den var jag och kolla in lite, det var en helt ok kväll! ;)
Ska straxt hoppa in i duschen och sen ska man väl plugga lite Engelska, jobbigt att vi redan har börjat få läxor.. ;)
Lite bilder från i går
September
Petter
¨
Sockervadd
Puss puss <3

Inte i dag

Sitter och är lite depprimerad... har fått feber, ont i halsen och typ ögoninflamation, hostar också samtidigt som Banjamins och Emmas dansläger är.. suck, ville så gärna gå!
Men blev då i stället kvar i Jokkmokk nån extra dag. Vet dock inte hur länge, det är ju inte så långt tills skolan börjar, och det tar nestan emot att behöva åka här ifrån... måste tillägga att jag också missa lulekalaset pga det gär :( inte ok, men vi åkte på Nolia i stället som var ningen lugnare ;)
Nu ska jag vakna till och försöka göra nåt vettigt av dagen trodds allt!
här har ni en spelista med något fint. ;)
Puss och kram <3

17 år

Funderar på att göra om lite, skaffa en ny blogg med ett specifikt tema och satsa på att lägga ut mer bilder och kanske skriva lite om dans och mindre om mig, bara en tanke...
Tycker att det är kul att skriva här, bara det att jag inte har haft tid alls den här sommaren eller i slutet av förra terminen, det kanske kommer bli ännu mer så nu i tvåan, vet inte...
Ha en bra sommar, en av de bästa faktiskt, har precis också anmält mig till ett dansläger i slutet av sommaren, det blir bra. I morgon ska jag fara iväg till några kompisar och slöjda, ska bli riktigt kul, om det blir nåt fint av det hela kanske jag lägger upp det här sen.. :)
Var på pdol/pite dansar och ler med världens bästa tjej, Maria, och då var vi och titta på Veronica Maggio, lyckades till och med att få ett par bilder i allt stohej... ;)
men god natt i alla fall :)

RSS 2.0