mycket på gång

Hej hopp, sitter på Bibblan och njuter av att ha lite internet... måste fixa den där jäkla internetmodulen innan jag blir lite smått tokig...
Gick bra på baletten i dag i alla fall, repade lite med scenkläder också. I morgon gäller det, samling klockan nio på konsert och kongress, komer va helt död, orkar inte gå upp tidigt!
men Ska bli en kul dag iaf, först rep på förmiddan, sen lunch mys på stan med mina fina tjejer, efter detta vid tre är det föreställning som gäller, ska bli kul! Aldeles lagom så där. Sen är det väl till att titta på lite tillställning på borggården som vanligt med mamma vid sextiden. Och som avslut på detta år lite festligheter med lite trevliga människor. Ska bli ett riktigt bra avslut på detta år, kommer hinna med de bäste sakerna jag vet under en och samma dag typ, känns så bra! Jättepepp, har hunnit schoppa allt inför i morgon klart nu också, ska bara laga lite scenkläder och försöka läga mig tidigr, sen blir det komplett! ;)

everyday I see my dream

Sitter här hemma lite lagom trött så där.. Ska gå och sova snatr för i morgon är det balett osm gäller hela förmiddan, ska bli kul. Har lite planer för eftermiddagen också, ska påbörja ett litet projekt som ni kan få veta om en annan gång :)
Var och fikade i dag med Matilda, det var jättemysigt, hann med att gå en liten sväng på stan också, men nu blir det till att somna framför någon bra film, god natt!
Puss och kram!

glad tjej

Hade en jätte bra kväll igår, den spenderades ute hos Ludvig tillsammans med en massa annat roligt folk. Lyckad fest som avslutades med en lite vinglig cykeltur hem, och misstolka inte nu det var cykeln som va vinglig och inte vi... haha ;) Klara skulle skjutsa mig hem till henne där runt halv fyra i natt på den rangligaste cykeln i världshistorien, det var intressant på den lilla grusiga landsvägen haha. Hos Klara fick jag inte så mycket sömn då jag skulle ta bussen där ifrån runt åtta i morse. Men nu är jag hemma nyduschad och fräsch igen, nu ska det dansas balett med bästa ensemblen! woop woop. ;) hihi (glad tjej som egentligen är frisk och har fått vara social förförsta gången med andra ä familjen sen den 22 december typ... haha )
Några av mina fina baletttjejer :)
Tänk att lite härligt folk och en massa dans kan göra mig så lyklig..<3
Puss och kram! :)

Illa

Har mått illa sen den 20/21:a ungefär. Inte ett dugg kul, och det blir bara värre och värre hela tiden. Jag och mamma misstänker att vi har blivit sjuka av något från den nya diskmaskinen. Den luktar skumt och all disk smakade konstigt efter att vi hade använt den. Efter detta mådde vi båda skit.
Mår illa konstant och kan inte sova om nätterna ordentligt. Det var som värst i morse, men fick för mig att jag skulle må bättre om jag gick ut, så nu sitter jag mitt i en park på en bänk, men min teori stämde inte så nu sitter jag här och mår minst lika dåligt som förut... Orkar inte gå hem, men sitter bra här.

Tittar ned på lekplatsen, det är ett flertal fulla ungdomar som springer omkring och "leker" det ser lite patetiskt ut, de kan knappast va äldre än mig, kanske två tre år yngre. Springer omkring i t-skirt, ser kallt ut och mår illa av att bara titta på dem åka småbarnskarusell.

Skulle lätt kunna lägga mig här och somna, det är inte så kallt ute. Men det är nog ingen bra idé. Nej går nog hem i stället och låter de små fyllona leka ifred.


Buorre Javvla!

God jul på er, sitter här i vardagsrummet och tittar på sällskapsresan. Det blev en lite udda jul för mig i år, den firades nämligen endast med mor min... Men vi har lyckats få ihop ett fint litet julbord och ätit en massa praliner och allt. Har även hunnit med att öppna lite julklappar, fick bland annat massage på paus här i stan, ser jag fram emot!
Måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men vår internetmodul (om den kallas så) gick sönder i veckan, men ladda just hem en fin liten bloggapp så nu har jag inget att skylla på... ;)
Puss och kram på er! <3


Advents mys

Har haft en supermysig dag. Den började med ett vist våldgästande av Klara som är hemma! :D Blev bara lite chockad så där når man får smset "är du vaken" sen "Får jag komma upp, är utanför" hehe, själv låg jag kvar i sägen och hade pyamasen på.. (y) aja, men en mysig morgon med en nyvaken Liv och lussekatter och julmust. Sen drog vi ut på stan för lite julschopping med Matilda och Julia, men Julia försvann dock lie fort så det sluta med en massa julmys hemma hos mig med Matilda, julpyssel, paradisask, julmust och julfilm, så himla mysigt! Hon åkte typ just hem och nu ska jag pyssla till det lite mer innan jag går och lägger mig.
Puss och kram! <3

snö

Kikat på tv och äter lite godis, myys! Har haft en bra dag med lite julklapps schopping med Aida, och i dag har det snöat! Det blev vist ingen dans för mig i dag över huvud taget... Men kan va skönt det med ibland.
Nu ska jag återgå till mitt filmtittande och ska försöka hitta min motivation till att blogga igen imorgon ;)
Lite bilder från onsdagen
puss och kram!

Lördag

Cecilia åkte just hem, lite julhemlisar på g.. ;)  senare i dag ska jag iväg med Aira på stan och shoppa lite julklappar, ska bli mys! Funderar på om man kanske ska iväg och dansa lite ikväll också :p
Usch, det är så trist att det bara regnar ute hela tiden, Jag vill ju ha SNÖ!! Åh :(
Puss och hej <3

fredags mys

Alexandra åkte just hem efter en supermysig kväll, bara en massa tjejprat, kladdkaka och julmust.. Mys!
Just nu sitter jag ch tittar på nån äcklig film med en massa ormar, vill bara byta kanal men vill samtidigt veta hur det slutar, jobbigt dilemma...
Allt för mig denna kväll...
puss och god natt <3

sweet dreams

Hemma från dansstudion, blev att jag åkte dit själv i nån timma, känns bra, känner mig säker nu på det jag gör, kunde va lite bättre men det här får duga. Har fixat ett balettsolo också som jag ska ha på onsdag, men det kan ni få höra lite mer om någon annan dag, för nu ska jag packa och ta fram allt tills i morgon, sen duscha och till sist sova.
god natt! <3
god natt

want it all

Heejsan sa, åh skulle kunna sitta och babbla på om allt mella himel och jord hela natten, är så pratsugen att jag snart spricker. Sitter och lysnar på lite Adele i alla fall, och det sitter ju aldrig fel. Har varit och dansat i dag i många timmar och ska aldeles straxt dit igen, lite grejer som behöver finslipas innan morgondagens danstest. Lite nervös, men det blir nog bra.

Har ett ganska så stort beslut att ta snart också, så jobbigt att behöva välja mellan 2 underbara saker, som "pest eller kolera" fast tvärt om... ångest.

för att jag inte vill va som dig

Vet inte om jag är konstig som sitter och lyssnar på musik som denna, men jag är helt tagen och uppspelt och allt på samma gång, musiken är lixom i mig, så underbart, blir bara så glad!
Gjorde klart min Macbeth uppgift i natt, känns bra, det blev en stop motion film gjord av söta små lerhäxor, bara på en min men har nåt att visa upp i morgon iaf. ;) bättre än nget (y)
Har bakat lite julgodis också, en omgång till min balettgrupp och en till streeten, det väntas nämligen 2 myskvällar i veckan, och känner att man kanske bör ta med sig något gott.. ;) Så ny är det chokladsmet överallt här hemma, inklusive över hela halva mig typ (y)
Snart ska jag och dansa, och fika, och shoppa lite. Ska ha något i guld och svart på en dansuppvisning och väljer mellan 4 olika toppas, kan inte välja... :o
Puss och kram från mig och min underbara musik ;)
Trentemøller – Evil Dub
SÅ här kan det se ut när Liv gör skolarbeten

gingers

Har haft en riktig myskväll med Matilda, bio och en massa skvaller.. sånt kan behövas, såg en mycket porrig film, intressant, måste nog ha varit de mest ovärda 100 kronorna på ett tag, fick dock ett gott skratt efter filmen i stället ;)
Vi tackar för oss, puss och god natt <3

oskarp

Vet inte riktigt vad jag håller på med. "vänner". det var ju det som jag inte ville höra, så var det jag som sa det. förvirrad, ibland blir saker bara inte som man tänker sig, och den här gången råkade jag ha jävligt mycket otur.
Vill berättar.mina närmaste.men vänte.inte ok om det inte gäller diseversa.

Trigger point

Sak åka iväg på baletten aldeles straxt, men ska inte va kvar hela lektionen, måste åka hem och plugga, har lite mindre panik, No:n ska va inne i morgon, och är låååånga vägar ifrån klar. (y)
Har varit och fikat lite med Julia i dag, det var mysigt!
I går var jag och klassen och titta på Helena Frenzéns föreställning "trigger point", vet inte riktigt vad jag ska säga och tycka, den var bra, men lite lång, vet inte, har väldigt delade åsikter om både henne och showen, hennes attityd var inte riktigt min stil, det känndes som att hon var "så mycket bättre" än oss andra.
Kär är en liten bit av det jag var och titta på i går :)
Puss och kram! :) <3

6/12

Sitter och pluggar lite, ligger efter lite efter med allt efter nörknäpparen, massa uppgifter jag inte har lämnat in, brukar typ aldrig hända mig.. :s så är lite smått strässad över det. Har hunnit återhämta mig helt okej i sömn ni i alla fall och det känns bra!
Helena Franzén var i skolan och förelöste i dag, hon är koreograf och i morgon ska vi få se en dansföreställning koreograferad av henne, hon själv ska va med och dansa tillsammans med tre av sina dansare, ska bli kul! Tyckete dock att föreläsningen var lite seg.
God natt på er, här är lite fler bilder i från nötknäparen

colorful

Sitter och tittar på lite bilder i från fredags, måste sluta med att fota så mycket, fyller upp mitt foto bibliotek i datorn hela tiden, jobbigt!
I dag borde jag plugga lite, dansa, baka lite lussekatter kanske, och lite annat.. :) Städa borde jag också göra, ligger scenkläderutspridda överallt!
Puss och kram

like a fairy tale

Heej på er. 24.00 åkte jag från konsert och kongress, var kvar och hjälpte till med allt kaos, men det blev bra till sist. åkte hem i månljuset medan jag hörde domkyrkan slå sina 12 slag och fick för mig för en sekund att jag var i en liten saga, kanske i nötknäpparen. Åh vad underbart kul det har varit och har kommit alla så mycket närmare, detta gjorde ju mitt år om man kan säga så, och mina fantastiska små bagare <3
Spola fram till 11 minuter, ett nummer med en massa barn och en lite längre tjej i rutig mössa, det ar jag... ;)
klipp från östnytt
http://svtplay.se/v/2627637/ostnytt/2_12_19_15
Bilder från dessa dagar kommer kanske i morgon, för nu sk jag sova, för i morgon ska jag upp och jobba, sista gången med mina elever, sk bli grymt mysigt och kul, hoppas jag inte är en sombie helt och hållet bara... ;)
Måste säga att jag älskar er mina balett tjejer så grymt mycket, är helt fylld av en massa kärlek efter dessa dagar, tack! <3
Puss och kram <3

fin dag

Är hemma och andas lite.. har en paus, ska hinna äta, sova, locka håret, fixa smink, handla och titta på treorna när de dansar, lite fullt upp.. svar ja!
Har varit en jättekul dag hitills, genrepen gick som det skulle, dvs mycket dåligt, så i kväll ger vi gärnet! Är eventuellt med på tv 4 i kväll och i morgon bitti också, de var hos oss på baletten och filma osv i dah, så håll utkik! :p
puss och kram, hoppas att alla kommer och kollar nu! ;D

1:a December 2011

Asså jag vet att jag är lite barnslig, men OMG, om 15 min börjar julkalendern!!!! ;p hihi synd att jag inte har min söta lilla bror här att se den med! :/
sen i dag är det till Konsert och kongress som gäller igen, underbart kul! och i kväll är den första föreställningen.
Nej men nu ska jag fixa lite frukost, ha en fin dag, det ska jag ha! :)
puss och kram! <3

RSS 2.0