hej på er :)

Hej, vill bara ge lite livstecken.. ;) nej men jag är i Vålådalen för lite sommarjobb och har varit här i tre veckor nu. Det har varit så mycket här så jag har helt enkelt inte haft tid till att sitta vid datorn, några få gånger vid fb via mobilen men inte mycket mer än så. Har det inte varit jobb så har det varit jag och mina galna arbetskamrater som har hittat på nåt bus. Nu känner jag att mina krafter börjar ta slut lite, hinner knappt med att sova, är uppe dygnet runt käns det som, men så värt det. Har en fantastiskt bra sommar hitills och den kommer bli så mycket bättre. Hela jag är helt lycklig, alla underbara människor här, gud vad det kommer att skära i hjärtat att få lämna dem :´(
Usch vill inte ens tänka på det. I kväll är det i alla fall lite disco här på lägret, hihi ;) Så sitter och lyssnar på kvällens spel lista och sitter ensam i ett rum typ för första gången sen jag kom hit tror jag. Är ledig fram till klockan sex så flydde lite för att hinna andas i ett par sekunder.
Tiden här har gått så himla fort och i morgon är det näst sista dan här, det känns så konstig och vet ärlig talat inte hur jag ska kunna överleva utan dessa människor vid min sida när jag åker här ifrån.
På midsommar så hade jag vilja göra nåt kul, men vi har insett att vi jobbar då så bi har planer på att i stället hyra en minibuss vi ledare och dra till Ankarede dan där på i stället när vi har slutat alli hopa och festa loss då lite i stället. Skulle vara så himla kul avslut!
Vi hörs snart igen, ge inte upp min blogg jag kommer tillbaka när jag har tid ;)
bilderna funkade inte att ladda upp, vet ej varför men det kommer väl senare :)

RSS 2.0