Kväll

Tjaa!
hemma efter en långa dag!
Har undervisat mina elever i balett, det går faktiskt framåt tycker jag trodds att det bara är andra lektionen.. :)
Har kvällsfikat lite och ska nu försöka plugga lite innan jag somnar, vi har fått en bok på engelskan som vi måste läsa i, och mina 2 saker ja uppskattar minst typ är att läsa och engelska över huvud taget (sjunga är värst men men.. ) och så har det kombinerat dessa 2!? Inte klokt.. :(
Hade balett för klassen i dag, det var kul och det gick riktigt bra! Men sen på Musiken..... oj oj oj! Jag var tvungen att sjunga solo innfr hela klassen! och vår idiotlärare spelade fel och det gjorde inte saken bättre, om jag inte får vg i denna kurs efter detta så är det krig!
I morgon väntas Workshop i Film, ska bli riktigt kul faktiskt!
Längtar till fjälls just nu, friheten och det där kravlösa, att bara få vara
Bilder i från sommaren:


puss och kram

Siluett

Hejsan svejsan på alla glada!
Har haft en supermysig eftermiddag med Emelie! Lång promenad, massa skvaller, midda ute och mys framför Melodifestivalen med en massa godis!
Tog en massa vackra siluettbilder, hon är så grym!
finn ett fel.... ;) ->

Torsdag

Dagens planer är att få mitt golv synligt igen (det ligger lite kläder i vägen om man säger så), träffa lite trevligt folk, och till sist blir det Mange makers på skylten.. hihi ska bli lite kul att se! Sen met man aldrig vad som händer där imelan och efter men detta är mina mål iaf för dagen.

Dance 'til you drop

Har haft ett så roligt dygn med galet mycket dans! Har ganska mycket sömnbrist och en hel del träningsverk lite överallt... 11 danspass sammanlagt det senaste dygnet, allt i från Femenin Jazz, modern, HipHop, Balett, Dancehall till Popping osv... Jättekul och lärorikt! Mycket trevligt folk och bra lärare :)
Vi började 12.00 i går och slutade 12.00 i dag, 25 timmars dans.. hihi ;) Vi hade klasser till ca 24.00 i går, det var en upplevelse.
Nu är jag trött och sliten så ska hämta en skål med poppcorn, sen blir det nån mysig film

Nkpg

good Morgon!
Lite övertaggad tjej, men har dock lite brottom, ska straxt bege mig av till Norrköping för en massa skoj, kommer tillbaka i morgon, det känns bra. Nu mååååste jag packa, alltså varför ska jag alltid göra allt i sista stund? :o
Nu jäklar ska det dansas!

chill

Hemma efter en trevlig dag, det blev vist en lunch på stan med en vän som jag inte sett på aldeles för länge, och efter detta lite monopolspelande med tre trevliga prickar :)
Nu är jag hemma och laddar det poppcorn framför TV:n, Sista avsnittet av Mammor och minomodeller ikväll och kan inte låta bli att titta. hehe, döm mig inte ;)
Kan ju säga att jag har gjort värre saker i deras ålder än deras små fjuttklackar och sminkning fast via baletten... så tycker att all kririk mot detta program är lite överdriven.
Så här ful var jag när jag var liten... haha  ;)
Var viserligen inte så jätteliten här, men betydligt mindre än nu ;) 

Lov

Good morgon!
Ska ut i de fina vädret och träffa en söt tjej för lite fika, men men tänkte ta en liten promenad med bra musik i öronen först, behöver lite insperation till vårens tema. Vi ska göra en dansfilm och har tillgång till 2 dansare, min ska bli riktit bra har jag planerat, men måste ha en bra grundide först med en liten storry/någon slags röd tråd.
Puss och kram!

Nu har även jag fått lov

Det gick bra i dag, mår så mycket bättre och är jätteglad!
Har faktiskt haft en riktigt bra dag! Hade det riktigt kul med mina små dansbarn i morse, de var bara så genomgulliga, vet inte om jag var lite ovanligt trött i dag, men lyckades höra fel på typ allt de sa och de fick rätta mig hela tiden, sluta med att jag hade typ 12 ungar som bara stod och skratta åt mig (y)
Sen när jag komhem hade jag lite hemma spa, sen har jag haft lite filmmaraton med mig själv.. suttit ensam hemma och gråtit till "the bucket list" haha, ja lite lonely får man lov att vara ibland ;)
Sitter och kikar lite på Mellodifestivalen just nu, hade varit trevligt med lite sällskap, men har inte orkat anstränga mig för att htta något (y)
Behövde kanske vila upp mig lite så var nog lika bra!

deadly deadline

Började må bättre så här emot kvällen, så satte mig framför datorn och tog tag i min Egnelska, och den är nu inskickad och klar, känns bra. Blev faktiskt riktigt nöjd. Har lite att plugga under lovet dock, missade matteprov i skolan i dag, men det hade bara inte funkat att gå dit, mådde verkligen inte bra i morse, inte i gårkväll heller... så har inte kunnat sitta och koncentrera mig, lika bra att skuta på det en vecka.
I morgon är det jobb som gäller, får se om jag överlever.... haha just nu mår ja helt okej, hoppas det håller hela förmiddan annars kommer jag få ett helvete med alla barn, (de kan va nog jobbiga även när man mår bra (y))
Men nu är lunchlådan klar inför i morgon och jag ska sova!
Har bestämt mig för att vara frisk från och med nu, hoppas att någon hörde min bön och att min teori håller i sig
God natt

inte lätt

Tänkte först skriva "är inte död" fast sen insåg jag att jag är typ lite halvt död... är sjuk, eller har en allergisk reaktion eller nån annan skit, vet inte riktigt, det enda jag vet är att mitt liv har stannat av för en stund och jag mår illa konstant. orkar inte, vill inte, varför så här innan lovet, vill inte må dåligt nu. Behöver plugga, och vill dansa, behöver dansa, måste träna. Men jag funkar inte, försökte gå till skolan idag, vi hade fn:rollspel men blev bara kvar halva dan, åh orkar inte!
Jag och Veronica var fina i alla fall!

Planering

Gav upp matten efter att ha hett sönder miniräknaren, det är vist inte så bra att trycka på allt samtidigt efter att ha "tappat"/slängt den i golvet.... Så planerade klart min Vuxenbalett grupp tills på tisdag i stället. Ska bli så himla kul, men insåg just hur nervös jag är... asså en sak att undervisa små barn, men nu ska jag undervisa folk som är flera år äldre än mig, ojoj. Hoppas verkligen att de inte börjar dansa balett pga. den klassiska musiken då mtt uplägg är lite anorlunda än den tradditionella lektionen, har lite annorlunda musik och övninger, är riktigt nöjd faktiskt, hoppas det går hem bara!
Har hittat ett band som har så himla underbar musik! Sitter just nu och lyssnar sönder låtarna, det blir nog stretsch till denna snubbe x antal veckor fram över <3
Men får väl helt enkelt gå in med denna inställning på Tisdag så kommer nog allt gå bra!
Puss och kram! <3

Efterlyser ett mattesnille

Asså känner mig seriöst dum i huvudet!
Har suttit med matten hela dan och fattar fortfarande ingenting! Någon ängel som vil hjälpa mig?? Prov på Onsdag och jag har panik.
Så snälla snäla, vem som helts är välkommen hem till mig i dag för att hjälpa mig! Tack på förhand ;)

Hemma kväll

Sitter och kikar på Mellodifestivalen med mamma, orkade inte hitta något mer spektakulärt, var så himla slut efter jobbet i dag så när jag kom hem gick jag faktiskt och la mig... Men det gick trods allt bra, det var kul i dag och eleverna visar resultat. :D
Var och shoppa loss lite onyttiga saker nyss på Hemköp, bland annat några typ ugnsbakade chips, 8% fett, jättegoda faktiskt, ny favorit tror jag nästan
Måste bara till lägga att Anna Gina ligger mycket nära hjärtat... hihi ;)
Puss och hej

tlött.

Är uppe aldeles för tidigt om jag själv skulle få bestämma... men det är ju så att jag börjar jobba 11 och dumt nog har jag lovat att åka och hjälpa till med lite annat småfix vid 10.00 i tannefors, åh orkar inte, vill sova! men det ska nog gå bra, måste bara få vakna till lite (y)
Var kvar till halv fyra i går kanske, bara för att koreografera till mina elever :p fick ihop lite grejer, men har ångest för en grupp, kan verkligen inte gitta någon bra låt, vet inte vilken jag ska ta! Väljer mellan:
Myrra Malmberg – En Helt Ny Värld
Anika Noni Rose – Almost There (From ''Disney's The Princess and the Frog'')
Judy Kuhn – Just Around The Riverbend (From ''Disney's Pocahontas'')
De är ca 7 år i denna grupp och dansar balett.
Men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska bli i tid!
Puss och kram :)

good night

Var kvar till halv sju i skolan i dag! Vi sluta kring halv fyra, men var tvungen att va kvar och koreografera, så det fick bli min eftermiddags sysla i dag, tanken var att jag skulle ha dansat lite balett för Cecilia men prioriterade jobb... vilket var kanske lika bra, har nu halva planeringen för min vuxengrupp klar! :)
Hade tänkt att ta hela morgondagen till att planera resten och även lite till mina barngrupper också :p
I dag hade vi lite flummigt temaintro i skolan som jag inte blev mycket klokare efter! "/ Fatta typ ingenting, fick inte veta grupper eller något. Men vi ska i alla fall göra en dansfilm som nästa tema på ca 8 min, hoppas på mer info efter morgondagen... :)
I morgon väntas en modernlektion för Sophia och sen lite narurkunskap, sen blir det till att koreografera för hela slanten!

Onsdag

Åh det gick jättebra på streeten i dag! Det var så kul, och blev så taggad när jag kom dit, så överlevde både baletten och streeten, känns bra.
Nu har jag just duschat och sett på lite mammor med sina minimodeller, tycker faktiskt att det är riktigt kul att se! Tv3pay in my <3
men och nu blir det sängen.
Puss och god natt!

back to reality

Trött.
Sliten.
Slut.
Ve inte hur jag ska klara av kvällen, 2 timmars balett väntar och efter det street eventuellt, får se om jag pallar, annars drar jag hem för att sova.
Ingen energi.
Tillbaka i dansstudion nu i alla fall, ska bara försöka få min hjärna och kropp att förstå det.
Puss och kram.

Lkpg

Tjoo!
Kom hem för en stund sen i från skolan... Kom till linkan 09.15 i dag och min lektion började 09.45, så tog bussen hem, bytte om supersnabbt för att sedan hoppa på cykeln och bege mig till skolan. Kännde att jag var aningen trött i dag, och inte så konstigt kanske, men hade en massa överskottsenergi jag bara ville få ut, men kände att det inte var läge för det... ingen som ville spela över med mig... :(
aja, hemma som sagt var och har lite ont i huvudet. "/ Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och försöka ta igen mig lite innan baletten i kväll
vill bara tillägga att jag sörjer djupt att det inte fins nån snö här och saknar redan alla fina människor, är lite förvirrad.

Ligger i min säng och har bra humor.

det är Jonny och Indreks fel.
måste bara tillägga att jag inte är lika efter längre.. jag tillhör nu inte dem som inte har sett Avatar eller den senaste pirates of the caribbean längre.

lovely

Har haft lite hemmaspa i dag, har duschat, bastat och allt möjligt i typ en och en halv timma i dag, känner min som fräschheten själv... haha (y) Sov länge i dag ockaå, jätteskönt.
Jo Jokkmokk får ju dras med mig nån dag till då mitt tåg i går blev inställt... Men måste erkänna att det var lite skönt, var aldeles ör slut för att orka sitta på ett tåg i 16 timmar i går, men nu känns allt bra igen!
Har planerat att sätta på en film nu, bara ligga och njuta i soffan med lite marknadsgodis, vet att jag både borde plugga och planera jobb, men som varnligt väljer jag att göra det lite senare.
Här är ett av mina inköp i från Marknaden också, ett silverhalsband med Mariasymbolen, lite samisk.. betalade 600:- för den fast den skulle kosta 900:-, men den var felmärkt.. ett riktigt kap!
puss och kram!

Jokkmokk marknad 2012

Oj oj oj, ja det här har varit en bra urflippad vecka, men helt klart den bästa på vet inte hur länge... Jag har fått träffa alla fina människor som jag har saknat på ofantligt, inte lätt att bo så långt ifrån dessa.. åh vad dem är bra! Satt och snyfta här för mig själv när jag insåg hur låååång tid det kommer dröja innan jag får se dem igen :'(
Veckan började med att jag kom som hit på Söndan och då gällde det bara att bli lite hemma lixom, men sen fram till Onsdagen har jag nog hunnit med att träffa halva jokkmokk, hängde runt lite på boken (gymnasieskolan) där jag hann med att se en massa folk från jag var liten, så extremt kul!! :D
Ja, det syns kanskeatt det var lixom lite kallt ute så där, tempraturen hela marknaden har väl legat mellan 30 och 42,9 grader... slå det ni ;)
Japp, där ser vi kanske en del av Marias frukost... (y) haha, gu va galet, men hon är väl för underbar!
Det har varit slitsamt, alla började ju trilla in i Jokkmokkk i Onsdags och då satte jag och Katarina igång fullt ut.. har väl kommit hem från allt bus runt kanske tidigast två varje natt och gått upp runt åtta varge morgon, den när vi gick och la oss är ju också en annan punkt, om jag ska va ärlig vet jag knapt hur jag kan stå upp i dag efter allt, har lite sömnbrist om man säger så.
Finaste finaste Maria, åh vad jag har saknat henne, helt sjukt!! Finns ett par riktigt fina tjejer som jag har fått turen att lära känna och Maria är helt klart en av dem <3
ehm, ja....
Och så här blev jag bra på att springa runt... haha, och det har ju som sagt var inte varit nådigt kallt. Har förfryst mina lilltår lite grann och själva hålen i öronen... när man är ute i sån kyla med örhängen så blit silvret så extremt iskallt, när det sedan ligger mot huden är det inte nådigt, åh vad ont det gör!
Men jag levet trott eller ej, och jag har inte fryst ihjäl! Det var typ pappas "hejdå fras" när vi skulle ut om kvällarna "frys inte ihjäl!!"

inte rättvist

vet inte riktigt varför jag bloggar just nu....?? Är bara hemma och värmer oss från de 38 minusgraderna som det är utanför våra dörrar. Är lite instabil också om någon vill läsa mellan raderna, så så farligt kallt känns det inte ute heller. Vår kväll är speciell för att för första gången har de stoppat oss för leggkontroll både till dansen och till kåtorna, det här är inte rättvist. Men nu är vi varma så ska parta vidare till andrattrevligt folk som inte kollar lägg.
Så här vackra är vi i kväll, slå det om ni kan!!
Puss

Bästa känslan

Uppdaterar här direkt i från Gula huset i Jokkmokk! haha, nejvars men nu ska ni få höra lite om min fantastiska dag igår.
Min dag började med att vi fick gå upp på tok för tidigt med tanke på vad vi höll på med i onsdags natt. Sen for Katarina iväg på nån körgrej vid nio och trott eller ej, men jag sätter mig och räknar matte!? Pluggade mellan 9.30 till typ 13.00 är så stolt! Men sen i alla fall drog jag ut på byn med Maren för att kika lite på marknaden, gick igenom den typ 10 ggr och lyckades konstatera att det var 2 nya munkstång... haha (y)
Sen på kvällen drog vi oss mor alla härliga människor hemma hos Terje och Gabinus.
Till sist tog vi oss til ölkåtorna, mycket härligt folk, så kul att se alla igen! Blir så glad och aldeles öertaggad!
Några glas senare lyckades vi ta oss hem trods 42 grader kallt i aldeles för lite kläder, men vi lever i dag så antar att vi gick jäkligt fort!
Ikväll blir det dans och jag är lycklig.
Puss och kram! <3

bättre än bäst.

Åh mår såjävulskt bra just nu!!!
Har varit ute med de bästa människorna på jorden! <3 Älskar er! Puss1!! nu kom v just hem och ska ha det bättre än bäst

good time

Hade en riktigt bra kväll i går! Först kom underbara Katarina hit, åh vad jag har saknat henne! sen på kvällen fixa vi oss osv, innan vi drog oss till Madelen.
Resten av kvällen spenderades med en massa trevligt folk hemma hos Lisa och sen till kåtorna.
Denna kväll fick en tummen upp (y)
Nu är Katarina och sjunger i kör, och jag blev kvar hemma för att plugga matte... :( har så jävulskt mycket läxor att jag bara svämmar över!
Madelen, Jessica och jag på bild
Puss och hej

RSS 2.0