så det så

Okej, nu ska vi börja om. Men inför först i morgon, vill låta mig sitta här och tröst äta lite godis först.

I'm bleeding inside

Sitter och tittar på Desperate, mys :p
Har duschat och städat mittrum lite så nu känns det bra. Jag borde ha pluggat förut men jag orkade inte, får plugga en stund sen. Har ju min jobbiga engelska uppgift "/
Sen ska jag försöka med att sova, vi får väl se hur det går, har inte kunnat sova ordentligt på jättelänge, jag somnar inte, och sen när jag väl har gjort det så vaknar jag jättetidigt, sen kan jag inte somna om, och å är jag super trött i skolan..

tuc

Har varit och dansat lite nu, jag Alex och Elisabeth, så var Hanna där och hjälpte oss lite, det gick ganska så bra fram tills tåspetsen, då orkade jag inte mer, kunde bara inte komma upp på tå, det gjorde så jäkla ont.
Vi hade en föreläsning i dag i skolan av Eva Lilje, hon är rektor på dans och cirkus högskoan i Stockholm, riktigt bra tyckte jag att den var. För övrigt så har väl dan varit som den var.. intressant att se vad folk går för lixom.

Tisdag

God morgon, i dag är det tisdag och ska hoppa in i duschen straxt. I kväll är det extrarep men Alexandra och Elsabeth inför baletten i nån timma, det är bra, känner att det behövs!
Varge termin i min skola så har vi ett så kallat tema arbete med dansen, och den här terminen är det tema individ tror jag att det heter, då alla ska skapa en karaktär och utifrån den göra ett solo på fem min. Detta måste jag också försöka hinna börja på den här veckan. Har också ett engelska arbete som ska vara inne på fredag, tycker inte om engelska så mycket, mest för att jag tycker att det är så sårt, men jag försöker. Så det har jag också att treggla med denna vecka.
Men nu måste jag skynda på lite känner jag...
puss puss <3

it's good for you

Sitter i soffan och chillar galet.. ;) haha, nej det där lät så inte som något jag skulle säga..
Men det gör jag i alla fall, solen lyser varmt om mina ben, jag har fikat lite och sitter här med datorn och har det lite bra så där, baletten börjar inte först kvart i sju så har en massa tid. Tror att jag ska plugga lite också :)
puss puss <3

Måndag igen då

Usch, förstår mig inte riktigt på vädret.. solen skiner och så men det har ju snöat lite i natt och det ser kallt ut ute. Men men det är fint iaf.
Nu ska jag dra mig emot skolan, det blir nog bra.
Puss och hej <3

Lugn

Sitter och varvar ned lite till Enya. Kommer ihåg hur pappa alltid lyssnade på henne när jag var liten, så det väcker en massa minnen. Men det är en sån bra musik att bara ta det lugnt till, man lixom rensar sitt inre.
Sitter och läser lite om Islam och peppar morgondagens religions lektion.. ;)
Det skulle vara väldigt kul att ta en massa dansbilder någon dag så härligt lixom,
För en gångs skull så har jag inte tagit bilden själv som jag lägger upp här, men den var så himla härlig
Puss och god natt på er, hoppas att ni har haft en fin helg <3

fint<3

Har varit så himla trött i dag, var på workshop i morse och det var jättekul men min hjärna funkar inte så koreograferna satte sig så där.. ;)
Sen orkade jag ine med baletten, det bara gick inte, så jag stannade hemma och pluggade lite. Sen så var jag och mamma extremt överens om att vi bara var tvungna att gå på bio i kväll, så är hemma just efter att ha sett på "Hur många lingon finns det i världen". Extremt bra film, jätte härlig, precis vad jag behövde :p Rekommenderas :)
Nu ska vi äta jättegod mat framför nån film mamma hade hyrt, mins dock inte riktigt vilken det var.. ;)
puss puss <3

Söndag

God morgon denna fina söndag! Tycker dock att det är skitjobbigt att behöva gå upp så jäkla tidigt! :( Sommartid=inte ok
Nu ska jag kasta mig in i duschen för sen blir det workshop med nån tjej som heter Sabina som har varit med och gjort en massa skojiga saker, hon var med och koreograferade till detta nummer, och så är hon en av dansarna
Hon är också med i en av Darins musikvideor, och så har hon gjort lite annat, men det ska bli askul! :D
Sen i eftermiddag står det balett och plugg på schemat..
puss puss <3

Earth hour

Har haft en jätte bra kväll hos Klara! Synd att inte alla kunde komma bara.. men det lilla gänget vi blev funkade super<3
Vi mös med en massa tända ljus, god mat och ett lite speciellt spel.. haha (y)
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av en bra serie och mysa lite innan jag somnar :) I morgon ska det dansas en massa, så nu måste jag bege mig mot sängen..
Bakade lite cup kakes förut till mina fina :* <3
Låt aldrig din låga slockna för det du brinner för
Puss puss <3

Lördag

God morgon, I dag mår jag så mycket bättre än i går, mådde verkligen skit i går. Fast jag tror att det måste ha varit nåt jag åt.. för att jag mår typ bra i dag, konstigt. Men min balettgrupp är inställd i dag för säkerhetens skull. Men om jag mår bra i eftermiddag så tror jag nästan att jag svänger förbi gymmet lite :p hihi
Puss puss <3

Lättnad

Okej nu känns det mycket bättre fick tag på alla i den sista gruppen så inga arga föräldrar.. ;)
Puss puss <3

oj, oj, oj, oj, oj!

vad har hänt med mig? Varför blir jag sjuk hela tiden/varför blir jag aldrig frisk?! Jäkla skit! Jag får inte va sjuk just nu! Vet inte hur jag ska göra med mina grupper, hon som skulle ha varit vikarie skicka ett sms nån halvtimma innan att hon inte kunde vara det, panik. Jag får sån jäkla ångest över sånt här. Jag lyckades ställa in den första gruppen, men de andra blir intressant, lyckades få iväg mamma för att hämta listorna, så ska försöka få tag i 20 ungar nu då... :s om hon hinner hit i tid dvs. Vill ju inte smitta ned hela högen med mag-sjuka..

men hur? :o

Sitter och oj, oj, ojar mig hos Hilda  ;) Vi gör en jätte fin sallad (y)

Puss puss <3


Min pluggkväll dansar fram

Hej hej, det var lite läskigt förut i dag på dansen i skolan, helt plötsligt blev jag helt yr och hela huvet bara pulsera, brukar aldrig bli så, konstigt! Sen drog jag hem och plugga plugga plugga, det har gått jättebra faktiskt, men jag hoppa baletten för min huvudvärk, men kunde inte låta bli streeten.. hihi, så drogade mig med lite ipren och juice, men det funka tills nu som jag känner mig helt vimsi och allt typ känns ostabilt "/
Men ska ta en dusch nu, och sen blir det lite tv, kvällsfika och en sista titt på Non :)
Puss puss<3

Onsdag

Vaknade just, och nu sitter jag och lyssnar på en massa bra musik :p Hade tänkt att gå och fixa mig redan nu så att jag kanske hinner med att plugga lite innan skolan i dag :)
Puss puss <3

Den långa dagen närmar sig sitt slut

Har varit duktig och pluggat en hel del i dag :) Har fixat en massa saker med Non, jag har skrivit klart mitt barndomsminne, jag har förberett mig inför morgondagens svenska lektion, känns mycket bra! Har dock inte hunnit med att blogga så mycket, men jag var och köpte en chai latte förut, det kanske är intressant, satte mig på taket med den och skrev klart mitt barndomsminne till svenskan, riktigt rofyllt att sitta där uppe vid solnedgången och plugga måste jag säga :)
I morgon har jag extremt mycket saker att fixa inför no redovisningen, men inget jag kan göra åt nu, måste fixa overhead pappar.. Så hade tänkt att se sista avsnittet av greys säsong 2 i kväll så jag inte blir distraherad i morgon av att det fins ett avsnitt kvar när jag måste plugga ;)
Puss puss, och god natt på er <3

Dag 4 - Något du fruktar för.

Frukta är ett svåt ord, men jag tolkar det på mitt sätt. Just nu fruktar jag för min NO redovisning om immunförsvaret på torsdag, är extremt nervös. Har aldrig tränat på den, har bara samlat ihop fakta med ska börja i kväll. Jag har större saker som jag fruktar för men inget som jag vill skriva om här, men min närmaste fruktan är helt klart NO redovisningen ;)
Puss puss <3

I wanna see the real you again

Åh, jag tror att jag har blivit lite förälskad! <3 Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough UNDERBAR!
Precis vad jag behövde, en ny låt att drooooga <3
Puss puss <3

Dag 3 - En serie du följer.

Den enda serien jag följer på tv är Desperate Housewife men jag är ganska så svag för box serier... Har sett alla bäck filmer på 2 veckor närjag var sjuk, och de var mååånga, hr följt en hel del andra serier på box om man säger så, och just nu är det Greys Anatomy som gäller. När jag kommer åt något som detta så är det kört. Drogar den dygnet runt.. ;) haha inte bra för mig
Puss puss <3

you cant just stop

Mår inge bra, är extremt trött och fryser. Har en massa tankar som jag inte kan få bort, skit jobbigt.
Nu måste jag cykla i väg till baletten, men det tar emot rejält.
puss puss <3

Hihi

sitter i skolan och "pluggar" vi har ingen Jazz i dag så ett jääätte långt hål. :p
Nu ska jag "plugga" vidare :D
hihihi
Puss puss <3

Vackrare än vackrast! <3

mm, och så här ser jag ut ibland, jag är alltid så extremt vacker :)
Men nej, men nu börjar det nästan bränna lite det här så jag ska kasta mig in i duschen.
God natt på er, puss och kram <3

Dag 2 - Dina 3 favoritlåtar just nu.

Min musiksmak ändras typ en gång i timman.. ;) Lyssnar på det mesta beror helt på vad jag känner för, kan vara allt i från klassisk musik till pop. Men just nu på sekunden känner jag att jag gillar dessa tre låtar väldigt mycket :p
Far East Movement – Like A G6
Kelis – Trick Me
Veronica Maggio – Stopp - Keione Remix
Lite olika stil på låtarna känner jag, men det är väl lite sån jag är
Känner mig lite som denna bild just nu
Puss puss <3

Känner lite vår i luften

Sitter och ska straxt kasta i mig lite mat innan jag springer till baletten :)
Men det har varit en bra dag, tog en cykeltur ut till tornby i full fart så var helt slut och svett när jag kom fram, värsta träningspasset ;)
Sen köpte jag en snygg tröja och lite strumpor och lite annat smått och gott. Sen tog jag en tegäl omväg hem, så cyklade nog omkring i minst en timma.
Nu kom jag precis ned i från taket där jag har suttit och inte förbättrat min bränna, för rödhåriga lilla jag kn inte bli brun, utan jag bara lockade fram mina fräknar lite.. ;)
och så här ser mina naglar ut den här veckan ;)
Puss puss <3

Söndag

I dag har jag planerat att ta en cykeltur ut till Ikano, ska köpa ett par byxor där som är slut inne i stan, och det är så fint väder, så en lång cykeltur med bra musik i lurarna skulle inte sitta fel innan baletten vid fyra :)
Men de öppnar först vid 12 där ute så ska eventuellt plugga lite och se på greys för att fördriva lite tid :)
Tänk så extremt vackra djur detta är, så graciösa och kraftfulle med sina långa ståtliga halsar.
Puss puss <3

dag 1- En bild från i dag

Men oj vad kul, det brukar ni ju aldrig få se annars.. ;)
Puss puss <3

Swans

Sitter och fryser lite smått, har varit ute i flera timma så det är inte så konstigt. Tog bara cykeln iväg förut och följde ån så långt jag orka tills jag såg svanar, och började fota dem lite, ser var så himla fint väder och allt var bara vckert ute <3
Vad tycker ni? är de inte bra vackra djur, bara lite läskiga när de fräser åt en.. ;)
Hoppas att ni tog vara på det underbara vädret i dag, puss puss <3

Lördag

God morgon denna soliga dag. Vaknade vid sju och var helt säker på att det var fredag och att jag skulle till skolan, men insåg efter en stund att det var fredag i går.. och att jag hade mina grupper då osv.. ;)
Men har i alla fall just tagit en härlig dusch och hade tänkt att börja fixa mig lite. Sitter och ser på greys och det är sista avsnittet av säsong ett, deprimerande, måste ha 2 an! ;)
Hade tänkt att gå ut lite innan jag ska ha mina balettbarn, mys<3
Funderar på om jag ska baka lite i eftermiddag, jag menar något sånt här skulle ju inte sitta helt fel ;)
Puss puss <3

50

okej, nu ska jag göra en grej jag alltid har velat göra här på bloggen. Har sett en massa bloggar göra det, men har inte hittat nån sån som passa mig, men nu har jag det så här kommer det, och jag börjar i morgon tror jag :p

Dag 1 - En bild från idag.

Dag 2 - Dina 3 favoritlåtar just nu.

Dag 3 - En serie du följer.

Dag 4 - Något du fruktar för.

Dag 5 - Saker du saknar.

Dag 6 - Din outfit idag.

Dag 7 - Det sista du köpte.

Dag 8 - Vad har du gjort idag?

Dag 9 - Något som du ser fram emot och varför

Dag 10 - Din värsta vana.

Dag 11 - Meningen bakom bloggnamnet.

Dag 12 - Smink du använder.

Dag 13 – Lite om dina närmaste vänner.

Dag 14 - Vad du åt till middag idag.

Dag 15 - Tio saker du vill.

Dag 16 - En bild av dig för 13 år sedan.

Dag 17 – Rita en bild och lägg upp den här.

Dag 18 – Ett ordspråk du gillar.

Dag 19 - Det tionde bild i mappen.

Dag 20 - De 3 låtar som du aldrig tröttnar på.

Dag 21 - En plats du vill just nu.

Dag 22 - Favoritscen i en film.

Dag 23 - En bild av dig själv idag.

Dag 24 - Din plånbok.

Dag 25 - Din kamera.

Dag 26 - I din handväska.

Dag 27 - En bild av dig skratta.

Dag 28 - Något du inte lämna hemmet utan.

Dag 29 - Din favorit blogg.

Dag 30 - En maträtt du älskar.

Dag 31 - En bild av dig att du är generad över.

Dag 32 - En semester du kommer ihåg.

Dag 33 - En sång som du deppar till.

Dag 34 - Något du är rädd för.

Dag 35 - Hur du vanligen gör med ditt hår?

Dag 36 - En dag i ditt liv, bilder tagna under dagen.

Dag 37 - Vad har du som bakgrundsbild på datorn?

Dag 38 - En sak du aldrig göra.

Dag 39 - Favoritstad.

Dag 40 - En rolig youtube video.

Dag 41 - En bild av ditt husdjur.

Dag 42 - Bilder på dina snyggaste vänner.

Dag 43 - En sång du verkligen uttråkad.

Dag 44 - En bild av dig själv för 3 år sedan.

Dag 45 - Hur mycket har du förändrats under 2 år?

Dag 46 - ett recept på en kaka som du älskar.

Dag 47 - en bild av dig själv att du är seriös på.

Dag 48 - en bild av dig själv som du skrattar åt.

Dag 49 - Något du aldrig tröttnar på att göra.

Dag 50 - En bild av dig själv idag, och 3 trevliga saker som har hänt under de senaste 50 dagarna

Hoppas att ni tycker att det är lika kul som jag ;)


puss puss <3


aj

Nu är jag extremt trött! Hade tänkt att åka till skylten i kväll och titta lite och träffa lite trevligt folk, men jag bara orkar inte, är helt jäkla slut! Har haft mina tre barn grupper i dag och efter det var jag kvar till halv nio i studion och dansade balett med Alexandra och Elisabeth <3 Vi är så duktiga! hihi
Har träningsverk i varenda muskel också sen i går, den smög sig fram under eftermiddan och kvällen, tror aldrig att det har varit så plågsamt som i dag att stretscha, Alexandra skratta lite åt min kommentar; Nej nu ger jag upp jag orkar inte stretscha jag kör lite styrka i stället.. ;)
Det slutade i alla fall att jag bara låg ned och orkade inte resa mig upp, men tillsist tog jag mig där ifrån och nu är jag här hemma. Och nu ska jag unna mig att bara ligga i min säng, se på film och bara njuta, inte strässa över att jag vill vara nån annan stans för det vill jag inte just nu. För en gång skull vill jag vara hemma själv och bara tänka på Mig Mig Mig<3 Jag är så bra ibland (y)
Puss puss <3

vart tog min fina vår vägen??

Nu är jag inne i nånting farligt igen, sitter och tittar på tredje avsnittet av Greys anatomy och är helt fast, jäklar också, det är ju fasen sju säsonger, jag kommer inte att ha nåt liv :s
ska se ett avsnitt till innan skolan börjar så måste gå.. hihi  ;)
Men i dag i skolan är det föredradga, och jag har engelskaredovisning, det slog mig just att min publik även kommer att ha föräldrar i sig :S Neej! jag som är nervös för att babbla in för klassen "/
Men får hoppar att det går bra :)
Nu ska jag titta vidare, efter skolan är det mycket som händer så får se hur mycket jag hinner blogga..
har bara ett sista litet inlägg innan jag går, Varför är det snö utanför mitt fönster?! D:
Puss puss <3

kväll.

Har varit på stan och införskaffat mig en stor härlig tröja och ett par shorts till dansen :p Känns bra :D
Kan kanske lägga ut bilder senare. Ska käka lite mat straxt, och sen ska jag plugga, usch inte kul. Engelska också, inte mitt starkaste ämne direkt, jag SUGER på engelska! Fick helt ok betyg förra året, men tror inte att min Engelska lärare riktigt gillar mig så är tveksam om det kommer att gå så bra "/
Puss puss <3

Torsdag

Har varit lite i skolan i dag, vi hade fys på moderna och jag var med, och det gick jättebra! Det var såå kul och jag fick inte ont nån stans ;) (y)
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, då ska vi ut och köpa en tröja,och så ska jag försöka få henne till att ta en liten promenix med mig :p Man måste ju lixom ta vara på vädret, det gör mig helt lycklig! :D
bra låt :p Rihanna – Shut Up And Drive - The Wideboys
känner mig lite så här just nu, extremt vacker med andra ord :D
Puss puss <3

Sov så gott

Har varit och dansat nu och det gick sååå bra! :D Jag har inte ont nån stans, och detta betyder att jag kan vara med på fysen i morgon! Lycklig
Nu ska jag ta mig en dusch och så höres vi i morgon, men innan ni somnar så måste ni se en såå söt liten fin film <3

 

Puss på er och god natt <3


Nutellaaa

Nu har jag varit och tittat på baletten lite, vågar inte vara med riktigt ännu, men har ändå planer på att vara med på streeten om nån timma.. ;) hihi, vill och det ska bli såååååå kul att dansa! :D
Nu ska jag äta lite och så har jag varit och köpt bananer och nutella, hihi, så det blit varm banan med nutella på sen. hihi
Äter typ ingenting sen jag fick ont i magen.. ingenting jämfört med förut.. ;)
Så Lite nutella gör nog inget :D
Mera sopbubblor, hihi <3
Puss puss <3

Onsdag

Nu ska jag springa till skolan för första gången på ett par dagar, tjoho :p
Puss puss <3

Känner av våren

Ska springa in i duschen innan Desperate börjar, åh så glad! Säsongs start i kväll. Mår ganska så bra nu, fast har ju inte gjort så mycket i dag.. så svårt att veta hur jag egentligen mår, men glad för i morgon så ska jag till skolan innan jag blir lite smått tokig här hemma, och så har jag street i morgon, och den ska jag gå på vare sig jag får eller inte ;) vet dock inte hur jag gör med baletten "/ ont i magen, hålla in magen, njaa. Men vi får se helt enkelt.
förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera här den senaste tiden, men har ju varit sjuk och har typ bara legat och sovit, men andra ord för det första inge kul att skriva om och så har jag inte orkat skriva. Men nu sitter jag här med lite överenergi så nu blir det förhoppningsvis en massa skrivande med en massa bilder :p
kände att det var en massa vår ute i dag! Ville ut, fick nöja mig med taket, men det var inte så dumt det häller ;)
Måste medge att detta är lite vår för mig! så var ju tvungen att ta fram sopbubblorna hihi 
Puss puss <3

kan glimta ljuset

Mår mycket bättre i dag, så tror att jag ska försöka ta mig till skolan i morgon. Jag har varit uppe och suttit på taket lite, tycker att det är lite mysigt, med en varm filt kameran och bara mig.
puss puss <3

Kilevippen

Det blev ingen skola för mig i dag, mådde inte så bra i går så kände redan då att det inte var läge för skola i dag..
Men jag har i alla fall försökt att plugga lite, vet inte riktigt hur det har gått men lite är gjort i alla fall. Har sett på lite film också, har sett på Nils Karlsson Pyssling ;) hihi, har en tendens att se på barnfilm när jag är sjuk, inte så svårt att hänga med i och det gör inget om man somnar till den (y)
Men jag mår i alla fall bättre i dag än i går. Vet inte vad det är för skit jag har dragit på mig, det är säkert en blandning av alla virus och skit som mina fyra och femåringar drar med sig till danslektionerna som jag har fått "/
Ska försöka skriva nåt mer sen om är vaken.. ;)
Nu ska jag sova vidare
Men först måste jag bara säga en sak, jag har inte sett på den här filmen sen jag var typ åtta eller något kanske.. och måste medge att de är nästan lite gay.. haha kunde inte sluta tänka på det filmen igenom, de typ badar tillsammans, tar lite på varandra, sjunger om att de aldrig vill skiljas åt osv.. hihi
Puss och hej <3

...

Vad fasen är det här för nåt? börjar tro att det inte är maginfluensa jag har längre. Kramp i magen, lite illamående, och jäkla nässelutslag över hela jäkla kroppen som kliar så att jag blir tokig!

...och Erik det blev

Vilken låt tror ni att mina danselever vill dansa till nästa vecka då..? ;)
Jag frågade i går vad mina 6-8 åringar ville ha för musik, de har nämligen en tendens att klaga på min.. ;)
...och de sa förstås melodifestivale, jag svarade att jag inte brukar titta på det så mycket, men de fick mig att lova att jag skulle titta på den i kväll ;)
Vill dock till Stockholm, Romeo & Julia går där just nu som en ny version med en massa dans osv, bland annat Benke i bounce och Jennie som har koreograferat den :p Vill dit! Agnes är där i kväll och denna lilla tjej här framför datorn är mycket avundsjuk! "/
Men jag hoppades på att han "Swinge Fly" skulle vinna :)
Vill seeeee! <3
Puss puss <3

Det anas pannkakor "/

Hemma från mina ballerinor då. Det är så underbart väder ute, det gör mig så glad! :p
Ska straxt tvinga i mig lite pannkakor som mamma envisades med att göra... JJag har aldrig riktigt tyckt om pannkakor men har faktiskt att börja gilla dem mer om mer nu. Ska försöka bryta mig in i sirapen nu som är helt igenklistrad.. hah helt jäkla omöjligt att på upp korken så det blir att hugga den i två, mohahaha ;)
puss puss <3

Mys time! :p

Det bidde vist mys med Ben & Jerry´s, pelle svanslös och gullig lillebror. En aldeles perfect kväll fr tillfället känner jag, men nu går filmen igång utan mig, så måste springa innan busungen äter upp min glass med! <3
En trött Liv förut i dans studion... (y)
Puss puss <3

Fredag

Hej hopp, har haft mina elever förut i dag, det gick bra, fast jag var så extremt trött! Så det var lite intressant med en massa barn med överenergi.
Men 5 åringarna och 6-8 åringarna var jätte duktiga i dag, men 4 åringarna behöver vi inte diskutera.. host host
Sitter och kollar igenom lite av bilderna från i går kväll, det var kul men jag var ganska så trött och mådde inte så där jätte toppen, men det var kul på sitt sätt :p hade varit roligare om jag hade varit lite mer pepp och pigg ;)
Men den räknades i alla fall till en bra kväll! ;)
Puss puss <3

Hej svejs

vet inte riktigt vad jag blev... men jaja, ser inte riktigt ut som varje dag i alla fall.. ;)
Nu ska jag dra mig till fu, och måla grabbarnas naglar ;)
hihi,
Puss puss <3

Torsdag

Har varit och tittat på när tvåorna och skottarna har haft sin dansuppvisning, jag tycker att de var jättebra!
I kväll ska jag på en liten skolfest för skottarna som snart ska tillbaka till Skottland. Det är slager tema så flera ska klä ut sig lite, killarna har rakat benen och ska va after dark, och mina söta flickor ska tuffa till sig och va EMD ;p
Jag vet inte om jag ska klä ut mig eller inte.. funderar på att vara Nanne Grönvall eller Charlie Clamp, men vet inte :)
Nu ska jag hoppa in i duschen så bestämmer jag hur jag gör med min outfit för kvällen sen ;) Annars får jag väl vara kvällens fotograf och föreviga kvällen :p
Puss puss <3

jag dansade nästan inte..

Nämen hejsan igen :D
Åh, har varit och "tittat" på streeten, hehe, råkade dansa lite fast jag inte fick, woppsi... fast mår inte så bra nu, men det skiter jag i, man behöver dansa för att må bra!
Nu ska jag sova till en film som varje natt  :p <3
Evelina blev vist lite ofrivilligt med på min blogg nu.. ;) <3
Puss puss :*

I'll follow your advice

Har just pluggat lite, men ska aldelest straxt fortsätta, jag skolkar lite från baletten i dag.. hehe, orkar inte sitta och titta i dag igen, är hemma och pluggar i stället :)
Men var och fikade förut i ett par timmar med Alicia<3 Det var jätte mysigt! Haha, har varit på Linds 2 dagar i rad nu... ;)
Det är så mysigt att fika, måste göra det oftare, och bara få prata ut, underbart! :p
Är extremt trött i dag också, funderar på att stanna hemma i morgon och bara bli frisk, men vill inte missa 2:ornas och skottarnas dansuppvisning
Sitter och drogar en låt just nu som jag typ älskade när jag var liten :p Kelis – Trick Me
Puss puss <3

Onsdag

Jag drömmer så sjukt mycket varje natt alltså, det är bara stört, de senaste två veckorna har jag typ kommit ihon minst två drömmar/natt.. haha, och alla drömmar har typ handlat om mina bästa vänner som det händer nonting med, lite läskigt faktiskt :s
Nu ska jag gå och fixa mig lite för att sen dra mig till skolan. Det är dock lite tråkigt att jag har dans i varnliga fall 4 gånger i dag och jag får inte dansa "/
Puss och hej <3

Oj vad jag är trött!

Har haft en mysig kväll, först sov jag en timma, sen kom Oliver och väkte mig för att han ville se en film, så vi såg på Lejonkungen 3 :p hihi men jag somnade typ efter halva, sen sova jag vist ett par timmar till, sen var det middag. Jag åt samma som i går, det var gott och bra för sjuka lilla mig ;)
Nu ska jag "se" på tv/ sova en stund, innan jag går och fixar mig för att sova.. ;)
Puss puss <3

Fettisdag

Hej :p
Det har gått hyfsat ok i dag, jag gick till skolan, men har varit ganska så trött under dagen. Hade lite ont i magen på morgonen men det blev bättre under dan, har dock fått det tillbaka nu, men det beror nog på semlan jag just åt med en del av min fina klass <3
Men det var värt lite ont i magen, är det fettisdag så är det! ;)
puss puss <3

Att gå eller att icke gå, det är frågan.

Det där om att jag skulle lägga mig tidigt gick inte så bra, eftersom jag typ har sovit halva dan... så tog en låååååång dusch och nu ska jag försöka somna till en film, men veckar klockan är ställd tidigt och jag är inställd på att gå till skolan, men måste ju gå på magkänslan ;) så god natt
En liten bit an min fina skola
Puss puss <3

I just wanna dance

Har varit och tittat på när mina kompanjoner Elisabeth och Alexandra dansade lite balett, de är så duktiga :) <3
Men vill också dansa! "/ Jag fick rätta till dem lite i stället och föra en massa anteckningar, det är ju också bra, men jag vill dansa!
Vet inte hur jag kommer att göra med skolan i morgon, om jag kommer att klara av en hel dag... Vi får se, hade tänkt att lägga mig ganska så snart, och gå upp tidigt för att se hur det känns då, jag vill men det är ju samtidigt inget kul om jag ska gå omkring och må dåligt.
David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) [Edit Version]
känner att jag failade lite med min bild som blev så oskarp, får försöka på nytt sen..
mamma är så gullig som lagade så god sjukling (och för er som känner mig, jag stavade inte fel... det är fisksoppa och jag är en sjukling ;) ) soppa åt mig i dag :* <3
puss puss <3

Måndag

Fick stanna hemma i från skolan i dag för ett litet besök på vårdcentralen.. tog lite tester och så, vi ville se om jag kan träna osv fast jag mår illa eller vad det är för något. Han sa i alla fall att jag troligen har nån influensa av något slag som inte bryter ut... och att eftersom jag har haft det så länge nu så smittar det inte, och jag kan gå till skolan om jag orkar, fast jag får inte dansa på hela veckan :'(
Surt det känns! :(
Ska i alla fall och titta på baletten i kväll och föra lite anteckningar. Har fixat en fin pärm och allt som jag ska sätta in alla papper till baletten i så det blir nog bra.
Känner att jag har gått på en fin diet i dag och i går, riskakor och fil, får inte ont i magen av det så as bra grejer! ;)
Men mamma ska laga lite lax soppa åt mig sen så det blir lite mera mat av det hela (y)
puss puss <3

I have to wake up

Det blev ingen balett för mig, tänk om man bara kunde paosa livet för en stund och som nu bli frisk och sen playa det igen... gu vad praktiskt det skulle va!
Har sett på 2 bra filmer i dag: Burlesque och Life or something like it. Riktigt bra filmer båda 2 :)
Har inte gjort alt för mycket i dag, har typ legat i min säng. Vet inte hur det blir med skolan i morgon, vi har Jazz och vill inte missa den! Ska till vårdcentralen förhoppningsvis i morgon så att de kan säga om jag ska ignorera det här och bara köra på, eller om jag ska ligga och vila.
Vi kommer säkert att få dansa till någon av låtarna i från Burlesque filmen på Jazzen, de känns som jättemycket Frida (vår jazz lärare)
Various Artists – Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Puss & kram <3

vad gör man lixom

det var trevligt i går, men mådde inte alls bra.. "/ Vet inte vad det är för jäkla fel på mig, om jag borde träna eller vila, eller vad fasen jag ska ta mig till... och sjukvårdsupplysningen hjälpte ju inte mycket, de sa typ ingenting, vänta nån vecka till och ring sen igen... gaah! Vill dansa! Vill inte må illa! :(
Har balett om 15 min, vet inte om jag bör gå eller inte "/
puss puss <3

Lördag

Har just hoppat ur duschen och nu ska jag fixa med Julias 17 års present medan jag tittar lite på Tintin.. :)
Senare ska jag då hem till Julia och mysa med trevliga tjejer och äta lite mat :p Får dock se hur mat delen i det hela går, mår fortfarande skit men jag får ta på mitt fina fake smile och stå ut kvällen för fina Julias skull ;) <3
Söt liten bild på Julia då ;* <3
Puss puss <3

vill bara sova.

gaaah! jag orkar inte med det här, mår bara skit igen, och nu ska jag hålla i baletten om nån timma och måste hinna koreografera innan!

barn<3

jag överlevde mina barngrupper i dag, mår dock inte så bra nu...
Mamma och jag var och tittade på lite dans förut, den hette dolt & havssalt, den var bra tyckte jag. Modern dans för hela slanten :p
Har sett en film och funderar på att se en till, men ska upp tidigt för att hålla i lite ytligare dans, barn balett :D
Hihi, hon är så jäkla sööööööt! <3
puss puss <3

Vad gör man inte för sina elever

Mår lite bättre nu, och så har jag äntligen hittat en låt till min 6-8 årings grupp som jag är nöjd med! Har till och med hunnit att koreografera lite till det, as bra!
Det blir att jag fick ta grupperna i dag i alla fall, ville ha vikarie eftersom jag inte mår bra alls, men har inte feber så det ska nog gå.
Nu måste jag äta något innan jag svälter ihjäl, har inte ätit nåt ännu i dag, sen ska jag och köpa nån trevlig energi dryck som jag kan fylla min vattenflaska med för att överleva min dansandes eftermiddag :s
Nu måste jag skynda på lite, börjar om en timma så...
Puss puss <3

sick

mådde skit när jag vaknade i morse, mitt illamående blir bara värre och värre. Så när jag gick upp insåg jag att det bara inte skulle funka i dag, där av att jag nu ligger i min säng och skriver detta inlägg när alla andra är i skolan. Nu ligger jag och försöker komma på hur fasen jag ska klara av att hålla i tre barndans grupper i dag, suck. Jag klarar knappt att gå omkring i lägenheten just nu...
Men det blir väl att bara stå ut, det måste jag ju lixom.
Såna här dagar vill man bara vara liten igen och inte ha något jobb eller skola man måste gå till...
puss puss

Vikarie

Hemma efter mitt vickande.. :)
Det var rätt så kul, och det gick faktiskt bra, men vet inte vad det är för fel på mig, var för jag mår illa hela tiden, får panik på det här! "/
Nu måste jag få i mig mat och så ska måste jag plugga Engelska och svenska. Usch, måste koreografera också, det blir en intressant natt detta.
en liten del av min bästa klass <3
Puss och hej så länge :*

massa att göra, för lite tid!

Hemma från skolan nu, det har varit en helt okej dag, har dock mått illa och haft ont i magen hela dan, så det var ju mindre bra. Fick veta för en lite stund sen att jag måste vara vikarie för tre dansgrupper mellan klockan 16.00 och 19.00 i dag, det blir intressant utan planering, men det får gå som det går, i värsta fall får vi väl ha improvisation med dem hela lektionen ;)
Nej men nu måste jag springa om jag ska hinna med att fixa all musik och allt, panik! :o
har en massa lägor som måste göras tills i morgon, det får väl antagligen bli lite nattplugg.. ;)

Puss puss <3

let's do it tomorrow instead

Har varit hemma ett tag nu efter streeten och det var kul, känner att koreografin är en ända gröt i mitt huvud just nu, men men, jag hoppas att det kommer efter som och så får jag träna en massa i helgen :p
Nu ska jag hoppa in i duschen och så sparar jag allt plugg och koreograferande tills i morgon... ;) nej men då har jag ingen dans eller något så då jäklar.
har lite svårt att bestämma mg vilket av detta jag vill ha just nu...:
Puss och god natt <3

pointless?

Tycker att det är kul att blogga, men det vore så mycket roligare om någon läste den... ;)
nej men det börjar nästan att kännas lite meningslöst..

just like a balloon

Mår inte så bra i dag. Har jätteont i magen till och ifrån, typiskt att det ska komma nu när jag har så jäkla mycket att göra! Mår typ lite illa också, svårt att förklara lixom "/
Hoppade över baletten i dag igen, och i kväll är det street också, men vet ej hur det ska gå, det är som i går, min ork är helt bortblåst. For omkring lite så där lagom mycket med Emma i en danssal i skolan förut, men nu skulle det inte gå, allt bara tog stopp.
Men känner att jag måste gå på streeten men vet inte hur det kommer att gå, vet inte om jag orkar till skolan i morgon men vill för vi har modern med Frida och ska börja på en ny koreografi<3 suck
Så skönt med denna blogg, man kan klaga hur mycket man vill på allt och det är ingen som säger emot.. ;)
Lite sommar skulle inte sitta så fel just nu..
Puss puss <3

onsdag

god morgon.
I dag är det onsdag då, och min onsdagar betyder alltid en massa dans :p
Jag har modern och improvisation i skolan, sen i da så måste jag stanna i skolan och koreografera till mina barndans grupper, sen i kväll har jag först balett, och sen har jag street dance, så massa dans i dag :)
bild i från förra veckan när mamma och jag var ute och åt lite, nu ska jag till köket och äta lite frukost :p
puss puss <3

the book of Eli

Nu har jag sett på en så underbar film. Jag kan tänka mig att många kan tycka att den är tråkig och lite händelselös lixom, men jag älskar den, älskar budskapet och känslan som jag får när jag ser den. Vet inte vad det är,men en film som från och med nu ligger varmt om hjärtat.
Filmen heter "The book of Eli" och den handlar om att jorden har gått under för ca 30 år sedan. Men det finns in kille som är fast beslutsam om att det finns hopp för jorden och hoppet ligger bokstavligen i hans händer, den sista bibeln.
Vill inte säga mer om ni har planer på att se den, men jag tycker att den är bra i alla fall. :)
puss och god natt <3

tänk om man kunde få en vikarie till sin vardag

yay mitt internet funkar normalt igen (y)
Har nu pluggat, städat och handlat åt mamma, passade på att köpa lite glass åt mig och godis åt oliver, men snodde en.. ;)
Nu ska jag duscha och sen mysa ned mig för att se på en film men lite glass, för nu är jag bara klar.
och förstås så tyckte jag att det var jättekul att fota min karamell innan jag åt upp den.. ;)
Puss puss <3

när allt bara tar stopp

Mitt internett och min dator vill inte sammarbeta så det är så jäkla trögt när jag ska blogga, har inte bloggat där av.. ;)
Men jag är så galet trött, jag skulle hjälpa Oliver med hans lägor förut och jag somna på bordet, vaknar av att både maten är klar och allt, och mamma och Oliver står och skrattar åt mig.. -.-
Jag skulle ha gått på afrikansk dans för första gången i dag, + att det är balett, men jag orkar inte, det finns ingen kraft i mig, vet inte vad som har hänt med mig, så jag ska försöka städa mitt rum lite och plugga och se en fim i stället. Så jag hoppar baletten i kväll så jag inte somnar mitt i en pirruett.. ;)
Men jag somnade så sent och vaknade så tidigt, så jag har sovit för lite för att vara pigg, och för mycket för att vara övertrött och flumma rint, jag är i stadiet att jag kan somna om jag nyddar typ vad som hälst i stället.
mitt schema för kvällen ;)
  • städa
  • sova lite
  • plugga
  • duscha
  • sova lite
  • se på film
  • sova seriöst
Tycket att detta är ett bra uppläg (y)
Puss, min dampiga sak här vill inte lägga upp nån bild eller åt mig så det får bli när jag bloggar med mammas dator i stället
Puss på er :* <3

RSS 2.0