Natti!<3

Hej på er finisar!
Ska straxt sova, ska bara ta en snabb dusch :) I morgon ska jag äntligen visa upp mitt tema, ska bli skönt att bara få det överstökat! Har varit nere på Fu och tränat lite i dag, men det blir nog bra! :)
Är dock lite osäker på slutet så hade tänkt att åka dit lite innan skolan i morgon och fixa till det :p
Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan för mig, hihi, åh sen sommarlov! Känns mycket overkligt, ska ju iväg och sommarjobba lite i Vålådalen :p så pepp!!!
Kommer att bli så kul, härligt folk och god mat, vem tackar nej till det ;)
Men god natt på er! <3

Shake it

Har hft en asbra dag! Den startade med lite mys med mamma och Oliver, sen bar det iväg på workshop för bästa Ambra Succi, var dock lite trött, men mot slutet var det riktigt kul!
En liten del av ena koreografin som vi fick dansa till, så himla kul det va! jag står med mörk grå byxor och vit/bech tröja längst bort på första raden =D
Trey Songz – Can't Be Friends
Sen på eftermiddan har jag fixat nödvändiga saker, känns bra, och lite annat skoj har hänt, ni kan få veta mer om det nån annan dag när jag har fått med klara besked =D
Nu måste jag nog ta och sova, för det har hänt mycket denna helg och jag vill ju orka med mina tre sista dar i skolan ;)
hihi, sommar snart!! =D
Puss och god natt <3

Fin kväll

Hej hopp,
hade en helt underbar kväll i går! Alla människor som jag älskar var där och det var så kul!
Jag lyckades få ihop en middag till 16 pers. och gjorde 2 jättefina tårtor.. ;) och sen så drog vi igång allt!
Känner att jag har inte så mycket mer att säga, kvällen sa sitt lixom ;)

George Balanchine

Sitter och lyssnar på helt underbar musik! (Keri Hilson – Slow Dance) och dricker chai latte ;p mums! inte så nyttigt, men i bland så är det ok!
I dag är det redovisningar i skolan som gäller! det blir nog bra, vi ska redovisa om olika kompositörer och jag har nån balettdansör från början av 1900 talet, ganska så spännande faktiskt tycker jag, han hade riktigt snygga danser med udda former och något som jag skulle vilja testa =) Men nu ska jag byta om lite snabbt annars blir jag sen.. ;)
Puss puss <3

17 år

Har haft en riktigt bra födelsedag, den börja lite seg, men skolan är alltid seg så här emot slutet, men sen när den biten var över så har dan varit perfekt! Jag har fått jättefina presenter, ätit god mat, och jag är så glad över mina fina vänner, ni är ju bara bäst! <3
Peppar födelsedagsfest på fredag också :p det blir kul! =)
Blev då glad, min moster gade lyckats köpa en parfym jag har velat ha jätte länge men inte haft råd med utan att jag har sagt det till henne så har hon gått och köpt den till mig, haha det märks att vi är släkt, lika bra smak.. ;p
Och i dag så hade våra fina Fu kläder kommit också så det är kul! =)
Puss puss <3

Känner pirret i magen

hej på er, sitter och "pluggar", eller ja, facebook kan man ju också kalla det... haha (y) Men nu hade jag tänkt att städa så att mitt rum är fint när jag vaknar upp i morgon som 17 åring.. hihi :)
Älskar att fylla år, morgonen när man fyller år brukar alltid bli så mysig :) och mysigare med ett rent rum, så nu jäklar ska det städas med bra musig, sen duschen, har varit och dansat lite så behöver det (y)
Kolla in det här! grymma dansare! <3
Puss puss <3

you're not easy to love

God morgon folket. Sitter och peppar veckan här, tror att det kan bli bra, det händer en massa roliga saker och jag ska få dansa igen! :D efter att ha varit sjuk... känns dock som att jag håller på att bli allergisk mot nånting, är smått uppsvullen både i halv och ansikte, få är jag lite teppt också. Men ska ta allergi tester nån gång i veckan hade jag tänkt mig då mamma är så fruktansvärt allergisk mot vissa saker.
I veckan ska också jag med balettensambeln fara runt lite till skolor och upprtäda, så det ska bli kul! :)
Puss och kram! <3

2 souls 1 world

God morgon på er. I går var det ju Barnens dag så var ute med mamma och oliver, sen for jag hem och pluggade lite, men allt avslutades bra iaf, hade en riktigt mysig kväll!
Vet inte hur jag lyckades med att vakna så tidigt, men det är ju trevligt det med.. haha, nu ska jag fara till tannefors och fixa lite med min cykel och sen blir det troligen lite fika på stan med trevligt folk :D
Det ska vist bli riktigt varmt i dag så hoppas på en bra kväll utomhus :p
Sen ska det hinnas med dans och lite plugg, vi har nån jobbig redovisning om en massa koreografer, och då jag var sjuk när de bestämde det så fick jag nån tråkig balettdansör som det typ inte finns nån fakta om.. "/
Puss puss <3

Lördag

God morgon flickor och pojkar!
Hade en jättemysig kväll i går hos Klara som fyller år i dag :p
Vi åt jättegod mat och fick lära känna massa trevligt folk :) I dag hade jag tänkt mig en fika på stan med en kompis och lite annat ska fixas som måste göras. På tisdag fyller jag år och har börjat planera vad som ska hittas på. Men tror att det blir något skoj på fredag om det finns nån som vill va med och fira mig dvs.. ;) haha
Puss puss <3

Advanced foundation - check

Hej på er, känns bra att va tillbaka här igen.. ;) nu är mitt balett test över och jag är friiii! :D nu blir det lite bplugg men det känns ändå bra för att baletten är över och pressen har släppt. Mycket lättare att plugga utan typ tusen steg och ord i huvudet ;)
I dag har det varit en bra dag, jag har träffat en massa människor som jag tycker om och jag är riktigt glad, det ska till och med bli kul att plugga haha (y)  det här är väl biverkningarna efter att ha varit sjuk... ;)
Men här är lite bilder från efter testet och så fick vi så fina blommor hihi, rosa <3
Puss puss <3

Sjukling

Hej på er, och nej jag är inte död bara sjuk, vilket är som en mildare variant av döden känns det som just nu.. "/
Jag har väl inte mått så bra sen valborg då jag blev kall när jag var ute och fick ont i halsen, och det har hängt kvar sig lite tills nu, sen bröt det väl ut i onsdags... jag vaknade med jätteont i nacken, hade ont i halsen och lite svårt att andas, ont i huvudet och feber. Men jag ville så gärna var med på temaredovisningen på fredagen så jag gick till skolan ändå men blev hemskickad av min handledare efter en lektion.. "/
Sen på torsdagen blev det värre, kom typ inte upp ur sängen då jag hade så jäkla ont i nacken så har varit lite neddrogad av en massa verktabletter och grejer känns det som.
I går hade min klass temaredovisning, men jag fick inte vara med då läkarna misstänkte hjärnhinneinflammation, den enda symtomen som jag inte hade för det var att jag inte yrade.. ;)
Men de visade sina solon och jag lyckades pallra mig dit för att titta, de var helt enormt duktiga men hade så gärna vilja visa upp mitt med, ingen rolig dag als  :'( då tyckte jag faktiskt nästan lite synd om mig..
I går fyllde Oliver 9 år också, så vi åt lite tårta och så där :)
I dag mår jag lite bättre kan jag ju tillägga, då jag orkar sitta uppe och skriva det här ;)
Lite från min dag i går, försökte göra det bästa av situationen..
Puss puss <3

Natt

Hej på er, jag har så mycket att fixa så hinner inte kika in här så ofta, vill bara att det ska bli sommar just nu... eller snarare sommarlov för sommar är det ju typ redan, 23 grader varmt lixom...
Jag jobbar på för fullt med mitt tema och i detta ögonblick känns det bra, jag är inte klar ännu men det kommer att ordna sig känner jag, ska upp i morgon och då jäklar! ;)
Nej men nu ska jag sova för att orka med mitt liv.. hihi nejvars, jag har det så bra och det leker fram, har nån intressant nöjd känsla inom mig, svårt att förklara och vill inte gå djupare för då kanske den försvinner...
Puss på er <3

Flashback

God morgon!!
Känner mig lite sliten men annars är det mycket bra! I går hade jag och alla mina små söta barn föreställningar, det var lite stressigt och jag var minst sagt lite förvirrad. Men det var så underbart kul, känns dock lite sorgligt att det är över på sätt och vis, när ska jag lixom få se alla söta barn igen... man får ju lixom inte ta med dem hem.
Jag hade ju förstås också mina tre barnvakter Alicia, Elsa och Klara, utan dem hade det här inte funkat. Tack så mycket! :* <3 Och sen så fick jag en jättefin blomma av Sanna och Frida, och typ hur många teckningar som helst.. ;)
Sen på kvällen (som att jag inte efter det hade behövt gå hem och typ dö) var det Fu:s vuxenföreställningar som jag var med och dansade street i :) Det var jättekul men jag var så trött!
När jag kom hem sen så typ föll jag ihop, tror aldrig att min säng någonsin tidigare har varit så mjuk och mysig! haha (y)
Min fina blomma som jag fick <3
Citat "jag tror jag ska ta och spela lite flöjt..." hihihi <3
Puss puss <3

baggy?

Sitter och funderar på vas jag ska ha på mig i morgon.. Först på förmiddagen så har alla mina barndansgrupper föreställning, men sen på kvällen så ska min streetgrupp ha uppvisning och vet inte alls vad jag ska ha på mig. Jag ska få låna ett par byxor som jag ska ha, men upptill är mitt problem, vi skulle va streetiga om man kan säga så, med typ stora örhängen, stor tröja, och gärna nån stor huvtröja också.. hade tänkt att fara ut på stan förut i dag och försöka hitta nåt, men han inte med det.. Men nåt får jag väl komma på.
Nu ska jag leta vidare, jag menar, nåt bra måste jag ju ha.. ;)
Puss och hej <3 Keri Hilson – Slow Dance

Lördag

Hej hopp, har haft mina små dansandes barn fr sista gången i dag, nu väntas det bara föreställning i morgon, det ska bli kul! :)
Jag bjöd lite på godis och så i dag, men det blev över en massa, och vem sitter och smaskar på det nu då tror ni..? ;)
Vill hitta på nåt känner jag, har fått en liten sockerkick tror jag... vill bara hoppa omkring till en massa bra musik haha (y)
Men nåt går alltid att hitta på, om inte annat så skulle det inte häller sitta fel att typ bara somna.. ;)
Men nu ska det duschas lite, så hej då :p
Puss puss <3

to walk on the edge

Hej och hå.
Sitter och käkar lite frukost :p I dag är finns det endast en sak i huvudet, jag ska ha tre barndans grupper, jag ska fixa med mitt solo + skriva loggbok, läsa igenom balett test anteckningar, och jag ska fixa en massa inför morgondagens barndans föreställningar :)
det ser ut att bli bra väder också och det gillas :p Hade också tänkt att försöka bli frisk, har ont i halsen och är lite vimsig av mig, inte bra! I går kväll hade jag mina barngrupper och så dansade jag lite med Alexandra. Fast mådde inte så bra så det slutade med att jag bara låg på golvet och orkade typ inte resa på mig (y)
Puss puss <3

shame on me

oj, känner mig som en mycket dålig bloggare! (y) förlåt, men just nu är jag bara inte på humör :o jag gör bara det här föt att jag tycker att det är jättekul, och för stunden funkar det inte. Kommer tillbaka när jag har fått upp glöden.. ;) kanske i morgon, eller i övermorgon, eller om en vecka, vem vet
ni kan få lite bilder ifrån min valborg iaf :)
Puss på er <3

Tisdag

Nämen hejsan på er! Har haft feber och varit sjuk så har inte orkat skriva, men nu sitter jag här och mår mycket bättre. Är lite lycklig i dag för min cykel är tillbaka, och den känns som ny <3 åh vad underbart! Älskar min underbara cykel, min vardag funkar lixom inte utan den (y)
Har just ätit och är hur mätt som helst, men nu ska jag städa lite och sen byta om för baletten som börjar om en halvtimma :) Önskar att jag hade nån som ville fota mig i vecka, har typ tre balettoutfits hemma inför en föreställning och det vore kul att fotas lite i dem.. :p
Puss puss <3

RSS 2.0