man ska ha mycket av det goda

Sjukt trött, och är lite stel så där överallt...Kom hem för en liten stund sen från balettrep, har varit där hela dan i princip. Nu ska jag laga scenkläder som har gått sönder under dagen och stryka en tyllkjol.. sen duscha för att till sist sova, i morgon ska man vara klar vid scenen vid 08.30 så det blir upp med tuppen så att säga...
Underbar känsla, finns inget bättre än dessa tider på året, men finns samtiigt inget jobbigare...
God natt <3

3...2...1

Good morgon på er! I dag är det en massa dans och väntan som gäller. Vid tio ska jag iväg och och repa lite på konsert och kongress, sen vid elva gäller det att ta sig till skolan för att gå på den enda lektionen jag inte fick ledigt ifrån, sen vid halv två är det tillbaka på konsert och kongress igen för att repa till tyo nio ikväll... så missar troligen streeten.. :(  men jag ska ha det så kul iaf, och ska vist även ta hand om 40 små bagare... (y) känns bra!
Hade balett till typ åtta igår så var inte hemma så mycket då heller, men efterråt drog jag hem till charlott och råkade sedan få med henne hit, där hor råkade somna (y)
Meen... nu ska jag locka mitt hår!
Puss och kram på er! <3

tisdag

Har insett att den tiden jag bloggar på morgoen typ alltid är när jag sitter och äter... känns bra.
Nej men i dag är det en massa balett efter skolan som gäller, dubbla känslor, är så trött så vi får se hur det går, hade helst legat kvar i sängen och sovit ett tag till.
Drömde så sjukt konstig dröm i natt... drömde att jag var med i årets julkalender och det var typ en ny variant av mysteriet på grevholm och att i år hade de tänkt att rikta julkalendern till en ny åldersgrupp och där med göra den till en skräckis, askonstigt var det!
Bilder på en vacker klocka från i sommras
Puss och hej <3

up och ned

...trotts att mycket är bra käns det inte bra. Inte i denna stund, vill inte vara här på denna plats just nu, vill inte sitta i en tom lägenhet, jobbar hela tiden på att göra den mysig, och nu är det väl lite bättre, har satt i glödlampor i alla före detta ofungerade lampor och låter dem va på dygnet runt, låter musiken stå på dygnet runt, är det så här det ska va kanske, eller är jag så mesig. Men ändå hellre ensam, är förvirrad.
Mitt huvud svämmar över av saker att tänka på, det tar aldrig slut, och tankarna försvinner inte, kunde inte koncentrera mig ordentligt på dansen för att det inte försvann ur mitt huvud, inte på matten, eller engelskan heller, och där tog det inte slut, blev tvungen att läsa en as svår text inför hela klassen på engelska och det lät förgälvigt. duger inte till nåt, alla måste tycka jag är så himla dålig, föröker med det spelar ingen roll längre
vill kunna lägga mig i min säng i kväll utan dessa tankar
vill ha dem jag älskar här nu, och flumma runt, vill bli älskad tillbaka och kunna ge lika mycket som jag tar

fix

Heej, övertrött och aspepp på dansen i kväll, medan nästa sekund skulle jag seriöst kunna somna!
hare just varit ute och köpt en massa ljusstakar och ännu mera julpynt, känner mig som värsta shoppahollic på julprylar (y) Men nu är det snart mysigt här hemma i alla fall! :D
Sitter nu och försöker pussla ihop en ljusslinga medan jag undviker att bränna maten på spisen.
Puss och hej gott folk! <3

sorgligt

Det här är helt sjukt, hur mycket jag vill ha snö och en kall vinter! Blev så avundsjuk i går när jag pratade med min pappa i går, han och min lillebror var på julmarknad och det snöade ute, åh vad jag inte ville vara här just då. Jag vill också på julmarknad medan det snöar!!
Snart är det skolan som gäller, i dag ska vi titta på lunnevads dansandes folkhögskola, det ska bli kul att de, har hört ganska så mycket, spennande. Sen i efteriddag antar jag att jag har balett, men för stunden har jag ingen koll! ovh i kväll är det street, ska också bli askul!
har
Vill ha

Fint

Lite sent nu, men kan iaf berätta att jag hade det en riktigt skojig kväll igår, lite crazy.. underbart!
I dag hade jag en mycket udda förmiddag, vet inte vad jag ska tycka eller tänka, fick mycket oväntat besök om jag säger så.
Eftermiddan har varis supermysig, den bestod av pepparkakor, julmust, Jul hos Mange, och det bästa; en bra vän att dela allt detta med. hihi
men blev just ensam hemma igen och duschen väntar och sen sängen. Puss och kram! <3
Bild från gårkvällen, med julia som fotograf

1:a advent

sitter och funderar på om man kanske borde få i sig nåt annat denna dag än pepparkaakor... hm
Har fixat det riktigt advendsfint här hemma i dag, mysigt! Just nu vill jag vara lat genom att gå och äta lunch på stan... eller typ ta hämtmat, orkar inte ställa mig och laga mat, vill bara ligga i on säng och äta en massa goda saker och se på film! Tror att det är så denna dag får bli.
Puss och hej <3

vad ska man säga? "nej är för liten"

Var och klippte håret i går, det blev bra! Ingen större skillnad för alla andra men jag märker det iaf... ;) Ser så mycket fräshare ut, käns bra!
Är så galet trött, men baletten börjar vid 10 och innan dess har jag massa saker att fixa.. typ stryka scenkläder, fixa allt för min vikarie till barndansgrupperna osv..
I kväll är det lite fest hos Matiolda också, det ska bli kul! Men blir sen för baletten slutar örst typ 18.30, suck, känner ibland att jag inte har något liv... haha (y) eller är det det jag har? Åh flrvirrad, men tight schema i alla fall.

fri dag

Helt galet att det snart ä första advent... Vi hade en vattenskada i sommras och då förstördes alla ljusstakar och sånt, så ska gå och kolla på lite sånt i dag efter skolan också. I dag har ettorna på våran skola sin temaredovisnin, ska bli kul att se! Sen har jag en tid hos frisören och till sist blir det antingen lite stök inför sndag eller mys med en kompis, vi får se helt enkelt.
Nu ska jag fixa mig, sen iväg till skolan. Måste bara tillägga att jag har ingen balett i dag, helt sjukt ingen dans över huvudtaget, har inte varit med om detta på länge.
Önskar doch att det såg ut lite så här just nu... vill ha snö! :'(
Puss och hej <3

Lättnad

Hade fel, har bara balettrep i typ en halv timma i dag mellan 20.00 och 20.30 då vi ska träna lite duett. Så har varit asduktig har suttit och pluggat konstant sen klockan tre, i fyra timmar..! Känns så himla bra, är klar med en massa jobbiga saker! Har lite kvar att fixa ed, men inget som måste vara klart denna vecka, underbart!
Hade tänkt att laga lite mat och se lite film som belöning, och sen om jag orkar ska jag plugga lite matte också, annars får jag ta matten i helgen. :)
Bild från förra hösten
Puss och kram! <3

snart är det dags igen

God morgon, sitter och äter lite, i dag ska jag och Emma hålla i en danslektion för klassen och modernt står på schemat :)
Sen i efter middag är det balett som gäller igen... ganska mycket nu innan konserten! men känslan under konsertdagarna och spänningen bakolm scenen är så obeskrivligt underbar så den är värd allt slit i världen!
Snart är det dags igen! Lite bilder från förra årets nyårskonsert, underbart! <3

Puss och kram! <3

 


så nära man men ändå så långt bort

God morgon, sitter och äter frukost. Tända ljus, pepparkakor i filen och en kopp te, mys!
I dag ska vi ha lite mer nationella prov... nervös, vet int hur det ska gå. Hoppas på jättebra förstårs, men som ni säert har fått höra förr så är inte Egnelska mitt starkaste ämne...
Har massa balett efter skolan i dag också, men det ska bara bli kul! lite jobbit kanske men älskar att dansa, så vem bryr sig om man har skavsår på tårna lixom... haha (y)
Maria Mena – It Took Me By Surprise
Även om jag vill ha snö nu! Och december och julklender och allt hihi så kan man ju inte låta bli att sakna sommarens upptåg lite...
Puss och kram <3

every day may not be perfect

Hej hop, är trött, lite sliten, och lite ensam i detta ögonblick. I dag har jag dansat lite, både balett, modern och street, sen har jag haft utckecklingssamtal och sytt på band på mina nya tåspets skor. Har så mycket i skolan just nu, usch, och balett och allt, skulle behöva en veckas lov för att komma i fas med både läxor, sömn och allt...
Ska duscha och plugga lite, sen i morgon ska jag upp tidigt för då ska man minsan upp och både plugga och dansa innan skolnan börjar, Iblan är det skönt att fåklaga lite, hihi förlåt ;p
Lite bilder från gårdagens balettrep
och han är så sööt att man bara smälter några gånger om.... <3

behind the scene

Kom juste hem från baletten, blev kvar där till 19.30... asså lååång dag! Men har fått mitt solo till konserten utlärd nu i alla fall :) Lekte lite fotograf i dag.. ;)
Här har vi våran galet duktiga huvudroll Emelie, och en superfin vän <3
Detta är våra fina polkagrisar :p
två småblommor
Detta är Elisabeth, vi har dansat jättelänge tillsammans
Detta är Elvira, vi har också dansat aslänge tillsammans, så härligt att ha så underbara danskompisar 
Här har vi Hanna, våran lilla lantis.. hihi ;*
Och detta är ett par lakrisbitar.. hihi
Puss och kram <3

moln

Hade en mycket bra kväll i går, den var lagom lixom, den slutade dock med 1000 kronor i böter från farbror blå och hade ingen röst i morse.... haha känns bra (y) Men kan lixom se det komiska i det hela om jag säger så ;)
Har haft mina elever i dag, överlevde, men lite jobbigt när jag tappade rösten var och annan stund.
Sitter och äter lunch från ett av mina favoställen, och sen är det balett som gäller :p
Min lunch
Och här är lite fina bilder från gårkvällen... :)
Kvällsgymnastik i min soffa...?
hihi Puss och kram<3

good credit

God morgon, sitter och lysnar på min favvoritlista på Spotify, den betår av Maria Mena och Veronica Maggio, älskar Marias nya album, har lysnat sönder hennes gamla låtar en aning.. ;) Maria Mena – Viktoria
Ångrar lite i dag att jag inte stretschade i går efter föreställningen, har lite så där småvärk överallt, men tod en timmas dusch i stället, helt klart värt!
Nu ska jag äta lite frukost och sen är det NP i Engelska, så extremt nervös, tror att Engelska är mitt svagaste ämne i skolan, nåt som bara inte har satt sig.. mn hoppas på att det kommer gå bra iaf!
Här kommer lite mer bilder från igår, tog dem på genrepet, finns dock inga bilder på våran grupp, då det var jag som fotade... ;) (y)
Puss och kram! <3

tema ht 2011 "en för alla"

Entligen hemma efter en lååång dag...
Är helt slut i hela kroppen, skulle behöva masage, har ont lite överallt. Gjorde lite fel men just nu bryr jag mig inte eftersom vi hade det så himla roligt, och så kul att det kom så mycket publik! Är stolt över klassen och säger förlåt för den där extrapirruetten... ;) haha (y)
Nu ska jag duscha, se film och sen sova. taggat Nationellt prov i egnelska i morgon bitti.. ;)
De tre första bilderna har Emma Bomgren fotat, lånade dem lite grann bara.. men de övriga två har jag tagit.. ;)
Puss och kram på er, Tack alla som hom ännu en gång! :* <3

tlött........

I dag är jag onyttig, sitter här och äter cholkladmosse med varma hallon till... Var så enormt sugen på choklad och insåg att vi hade chokladmosse blandning i skafferiet.. :p
Har dansat så himla mycket i dag så det gör väl kanske inte så mycket..
I morgon är det tema som gäller, för på Torsdag är det föreställning som gäller, kom och titta! :D
http://www.facebook.com/event.php?eid=322606677755100
Är lite ososeal här denna vecka, men har så mycket att stå i, 2 föreställningar på g innom kort, och massa plugg, kostymer att sy osv..
Men god natt på er! Puss <3

Måndag igen

God morgon, min helg har varit konstig.
har gjort en massa saker men ändå känns det inte som att jag har fått någontin gjort... Satt igårkväll och försökte sy mina scenkläder till Nötknäpparen, det gick lite halvbra måste börja om då jag hade för lite tyg... Det är kläderna till den arabiska dansen som ine vill sammarbeta. Vi ska ha typ en magtröja och genomskinliga byxor.. haha men tror att det kommer bli snyggt på scenen.
Men först är det Sagateatern på torsdag som gäller! Då vi har våran temaredovisning 18.00 Kom och titta!
Puss och kram

fullspäckat

Taggar en strässig dag... men det ska samtidigt bli kul, bättre att en massa saker händer än att ingen alls händer.
Mitt schema:
9.00 - rep på konsert och kongress inför gymnasiemessa
10.00 - balettrep i tannefor danslokaler
11.15 - då har jag mina egna barngruppen
13.00 - Uppvusning på konsert och kongress på gymnasiemessan
14.30 - balettrep på ljunkan
japp, min förmifddag, sitter och funderat på vart jag ska hinna äta... måste cykla mellan allt jag ska på, litar inte på bussarna.. ;)
nu måste jag gå och fixa mig iordning känner jag.... ;) måste va snabb en dag som denna
Puss och hej <3

.

Har börjat vänja mig, inte alltid så illa att va ensam hemma men nu har det gått lite för lång tid, i kväll är en såm kväll jag bara inte vill va själv, står inte ut, måste bara få prata av mig, eller se på film, eller vad som, bara inte själv. Det känns bara inte bra någon stans, vill inte gå och lägga mig och veta att lägenheten och gott som hela huset är helt tommt.

det är detaljerna som gör skillnaden

Här om dagen fick jag höra ett par ord som gjorde mig glad.
"jag tycker om dig"
Ett par så oväntade ord, vi känner inte varandra men hon har sett mig dansa i flera år, sen jag var i 11 års åldern tror jag, men de orden värmde så innerligt, tack.

I must be crazy to want this

Har haft en mysig eftermiddag, försrt en förvånandsvärt "kul" anatomiföreläsning, för att vara anatomi var det kul iaf! ;)
Sen var jag på en mycket mysig fika på stan, och efter det åkte jag en sväng förbi Charlotte och flumma loss lite... Har inget riktigt intressant att säga i dag, men det var allt i från mig..
God natt! <3

my way to survive

Sitter och väntar på att mitt Tevatten ska koka klart, i dag kommer det bli en bra dag, det känner jag på mig.
Tori Amos – Winter
Oren Lavie – Her Morning Elegance
Timbaland Feat. One Republic – Apologize
Baby Bash featuring Ryan Tedder of One Republic – Thrill Is Gone
Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit
Lifehouse – Everything

det är frågan

Borde inte skriva här just nu, borde plugga, borde städa, borde fixa mig för dansen, borde en massa saker, men det är när man har som mest man väljer att inte göra något av det...
Mitt dygn har för få timmar. Tror även att jag har fått för mig att jag kan va på 2 platser samtidigt, försöker jag med i alla fall... Har alltid tid för allt och alla, men bara att jag gör allt samtidigt, ingen tid till spillo..? vet inte, fundrar ibland på hur jag tänker. Vill göra allt i hopp om någon ska se just mig, kanske just jag får den där rollen i föreställningen, kanske det är just mig nån kommer fram till och ser upp till, eller har jag för mycket för att nån ska kunna se att jag försöker, blir jag tagen förgivet? Det är ju inte så att jag inte kämpar bara för att jag gör mycket hela tiden, utan tvärt om.
Hm, mycket att fundera på. Men jag är i alla fall glad i dag och mår relativt bra.
Tycker om den här bilden, den käns lite som jag på något vis i dag

bra / dåligt?

Är hemma en snabbis, har dagens balettpass nummer 2 om en halvtimma, så ska kasta i mig lite mat och försöka komma i tid.
Cyklade hem genom Linköping i ljusrosa trikåer, korta shorts och jacka, fick lite fina blickar... skylten "varning för dansare" skulle inte sitta fel ibland..
Just nu käns det bara så här....

bara i smyg

I dag skulle 2 av mina kusiner ha kommit hit och fikar efter att jag hade varit och dansat, men en av dem blev sjuk så det sluta med att jag sitter här ensam och äter min nybakta kladdkaka sjäv och dricker mitt nyinköpta te.
Men det var kul på dansen iaf. Först hade jag lite balett och det gick riktigt bra i dag, fick lite beröm för ovanlihetens skull..  och sen var det utveklingssamtal på streeten, tycker själv att det var kul att höra lite vad hon tänkte om mig när jag dansa osv. När de andra var nere och prata med Emma dansade vill loss i studion, lite nostalgi när vi körde igenom en massa gamla koreogrfier. :p
Är lite pepp på i morgon, är balettsugen och i morgon ska jag dansa en massa balett :)
är nu inne på min tredje kopp te, vet inte om det är bra, men men...
Fotade Emelie och Rufus lite igår i smyg, smyg papparazzin som jag har blivit kallad...
Är så glad att det var just Emelie som fick rollen som Clara, men man kan ju inte låta bli att vara lite avundsjuk... är lite avundsjuk i smyg, men bara i smyg, för att jag är mest glad! <3
Många kramar! <3

lazy

Har haft värsta norrlendska dagen... haha, först fika med Elena från Lule, och sen mötte jag kusin Naomi, tillsammans med min andra kusin Sara, haha, tyckte jag var lite kul! Nejvars, men det har varit en helt okej dag! :)
Har varit och dansat lite också. Är lat idag, åt hämtmat idag igen, hehe aja pallade inte ställa mig och laga mat!
Borde ha pluggat i dag, men nej, orkar ingenting!
I morgon är det skola, dubbla känslor.

det gick lite för fort

Redan söndag.... har lite ångest, hade tänkt att plugga detta lov, har inte pluggat någonting.. åh inte bra!
Men det ska i alla fall bli en bra söndag! Först ska jag och fika med Elena på stan. ska bli kul att träffa henne igen! Sen ska jag dansa lite spansk duett på baletten, kommer väl hem runt sextiden ikväll, och då försöka ta igen allt plugg jag har failat med att få gjort... ;) heh kommer gå jättebra (y)
Men det ska samtidigt bli kul med skola i morgon, för gissa vad som händer då...? DANSA! :D Är lite övertaggad på jazz och treet känner jag, men det är bara bra!
Vackra Emelie och Penny från våran lilla balettfoto dag.. :)
Många kramar!

en obeskrivlig känsla

La mig i sängen för att läsa en bok som ska vara utläst och typ resenserad tills torsdag, har lite panik, hatar att läsa... tycker att det är så extremt tråkigt, så det slutade med att jag somnade. Sov i typ 2 timmar... haha, värd dag hitills ;) Nej men vet inte hur jag ska göra, men om jag läser typ 90 sidor om dan och skriver allt på onsdag... hah, nej käns inte bra!
Ska ut och fika med en kompis på stan om en liten stund, och sen blir det eventuellt till att fixa programblad och liknande till våran föreställning som vi har om två veckor! :D Ska bli kul. Var ett tag sen man stog på scen nu.. typ innan sommaren var väl senaste gången.
Lite bilder i från förra årets nyåskonsert, Linköpings balettförening tillsammans med Linköpings synnfoniorkester.
Älskar att stå på scen, bland det bästa som finns, går inte riktigt att beskriva känskan. Nervositeten innan och den otroliga friheten när man väl står där, alla månaders arbete för en liten stunds uppvisning, så mycket slit för några minuter...
Puss och kram :)

beautiful as the glittering snow

Åh vill ha vinter med en massa snö nu! Vill kunna använda min mysiga vinterjacka, och jag vill att det ska va vintermarknad! Så himla mysigt, gå upp med lillebror på morgonen och se på julkalendern, och dicka varm choklad.. hihi, det ska bli mysigt!
Ibland kan den här mellan perioden va lite jobbig tycker jag, gillar början av höstan med alla vackra färger och så, men precis där mellan vintern och hösten är inte så kul...
Nu ska jag iväg på bio, vi bestämde oss till sist för att se Johnny English, tror att den kommer va jättekul! Men först ska jag hoppa in i duschen, kom just hem från ett svättigt balettpass, dansade typ i 2 timmar, coh koreografin är rätt så jobbig på tåspets!
Bild från förra vintern lite utanför Jokkmokk
Puss och kram

rosa moln kallade hon det

Det gick bra att dansa. Vi är klara med Tema, så himla underbart! :D
Balett om typ en och en halv timma nu då, ska bli kul! Är så himla taggad, det är väl kanske det som händer...? Vi ska dansa Blommornas vals med typ 40 pers till.. haha käns som att det kommer bli trångt.
Var och fikade lite nyss, det var mysigt, och nu äter jag mat, kykling och ris som jag hade tänkt att ta med till dansen, men ingan annan hade med mat så det failade lite.
Min nya danströja på bild också som man viserligen kanske inte ser så mycket av... ;)
Puss och kram! <3

light

God morgon, står och lagr lite lunch som jag kan ta med mig på dagens dansrep... :) i dag står kykling med ris på menyn.. ;)
lysmar på lite Justin Timberlake så haä på morgonkvisten, sitter aldrig fel att peppa ett dansrep med!
Justin Timberlake – Señorita
Hör ni att jag är taggad på att dansa på något vis..? haha ;) åh, ska bli så himla kul! Det är viserligen bara tema, men ska bli kul iaf!
Sen i eftermiddag har jag först balettrep med 40 andra dansare, sk bli intressant, och sen ikväll bio med Leva :)
Känns som en bra dag.

intressant

Min dag har varit lite udda, den har med andra ord inte innehållit dans... haha ;) känne mig rastlös!
Har varit och ätit lite på stan med moster, och sen drog jag till baletten för att hjälpa till med att göra rekvisita. Jag och Lena hade det lite kul... först satt vi och klippte och klistrade lite, men vi tröttna så fick en ny uppgift att limma kanter på en massa tyglöv. Bara det att limmet var asstakrt och efter att ha limmat ex antal löv så blev vi lite väl fnittriga, hahaha åh jag dör vi kunde typ inte sluta skratta, till slut sa de vuxna i rummet att vi inte fick limma mer, det stod på förpackningen att man inte skulle andas in limmet, men det råkade vi vist göra i typ en timma, haha åh det va så kul! Så har nog varit lite hög på limm... hah

Nostalgi

Kikar lite på bilder. Det är så kul att fota, vill bara hänga upp allihop på mina väggar, så att de där små underbara ögonblicken som gör livet så värt att leva finns där för att påminna mig hela tiden. Det är mycket som går fel, men varför väljer folk att fastna i det? Det är ju som vilket annat ögonblick som helst. Det är derför jag alltid vill fota de där vackra ögonblicken som är ovärdeliga, som man alltid vill komma ihåg. Som att fånga en känsla på bild, och kunna ta fram den bilden och känslan för en stund.
Som sagt var är jag lite sjuk just nu, och det är det är galet hur taggad jag är på att dansa! bara det jag ville säga för nu. Puss och hej <3

behöver någon som jag


Halloween

Hade en bra kväll igår. Vi åt lite middag hos mig och sen drog vi iväg på lite Halloween fest hos Ludvig :), som sagt det är folket som gör festen det här var en riktigt bra fest. Vi hade klätt ut oss superfint! Molly var vampyr, jag "the black swan, Linnea var boxare med en så fin blåtira, Malin var pirat, och Hanna var pilot. Elin och Oscar hade inte riktigt klätt ut sig, eller Elin hade bara lite krigsmålning :p jag var och är dock ganska så förskyld, med ögoninflamation och allt, men det gick bra iaf ;)
Lekte lite med Mollys ögonfransar förut som jag fick låna igår.. ;)
Puss och kram ! <3

lågan är kvar

Filosoferar lite, tänker på hur mitt liv skulle vara utan dansen, kom fram till att då skulle jag inte vara jag. Fast om det inte vore dansen skulle min låga brinna för något annat, som när jag var liten var det Ju-Jutsu, simmning och slalom som gällde för hela slanten. Nu vill jag göra allt, men hinner inte. Saknar allt jag inte hinner med, mitt hjärta brinner även för bland annat silverslöjd, men jag hinner inte, hinner inte med Ju-jutsun eller Kung-fun, hinner inte med keramiken, hinner inte med simmningen,  hinner inte med att bara sitta ned och måla, Är för långt ifrån skidspåret och slalombackarna. Saknar känslan av att bara när som på vintern knäppa på skidorna och ta ett par varv runt dalvatis.
Men jag har valt att offra mycket av detta för en sak som jag vill mer än allt annat, att dansa. Jag försöker hålla alla mina andra inressen vid liv så mycket jag bara kan. Mitt hjärta brinner för så mycket saker och människor
Just nu när jag skriver detta känner jag mig så lugn, brukar inte göra det, allt är som bara stilla, som att tiden står still, det är ingen tid som springer förbi så man missar inget om man bara sitter och gör ingenting.
Kan inte se en människa utanför fönstret, det är bara så lugnt, ska det vara så här, vad hände?
Musik påverkar mig extremt mycket, behöver den. vissa tycker kanske att jag är konstig som lyssnar på partymusik på morgonen, på vägen till skolan, mitt i natten eller när som, men jag behöver den, musiken kan ofta välja mitt humör, jag bara andas musiken och den sätter sig i mig. När jag r i skolan eller på dansen måste hjärnan vara på topp, är man inte vaken så är det ingen mening med att vara där.
denna låt går på repete på min dator just nu, för jag har inga måsten att visa mitt glada eller pigga jag. Bara sitter här och är.
Maria Mena – Habits - Feat. Mads Langer

strul

Irriterad tjej! Ingenting funkar riktigt... Min symaskin gick just sönder så kan inte sy klart min Halloween kostyp tills i kväll, någon använder min spotify utan att fråga?!? Vaknade i dag med ögoninflamation i båda ögonen, så ser ut som ett lik, behöver nog ingen utklädnad tills i kväll, för alla kommer fly när de ser mig, den delen i ögat som ska vara vit är rött?! :(
Suck, nu ska jag iväg med halva temagruppen och försöka koreografera, det får bli som det blir.
Vill inte va sjuk! Inte nu iaf!! Vill dansa problemfritt.

Workshop

Är lite sjuk, har typ ögoninflammation tror jag och allment hes osv, så jag satt och tittade på i går på Workshopen i stället för att vara med och dansa, var lite kul det med, man hinner ju sellan se sina vänner dansa ordentligt när man alltid är så inne i sitt när man dansar... Nu ska ja iväg och dansa lite med min temagrupp... (y)
Emma hade skadat foten :(
Puss och kram

RSS 2.0