it is never as it seems

God morgon, gade det jätemysigt i gårkväll! Vi klädde ut oss jättefint och måste erkänna att jag tycker att jag tog priset och vann mest ambegiösaste utkädnaden! Var spöke och skulle se dammig ut så Karin typ hällde mjöl över mig... (y) Skulle vilja säga att jag blev en degklump när jag duscha sen, hade låtit lite coolt.. ;) men icke, mjölet var typ borta efter 4:e omgången med schampo.
Om en timma ska jag iväg och dansa lite tema, är ganska så trött men det ska nog gå bra. Sen ska jag iväg och mysa lite med Aida, och ikväll är det workshop som gäller, har dock lite ont i halsen så vi får se om jag är med och dandar, om inte har jag planer på att smita in och titta på! hhihi :p
Känner mig lite som denna låt i dag Owl City
Puss och kram! <3

Söndag

Har varit och fotat och dansat en del i dag med min Temagrupp. Just nu sitter jag äter lite mat, var så stört hungrig! ;)
Redigerar lite foton samtidigt från i går, det är så himla kul att fota, vill bli riktigt bra på det, men det går lite långsamt framåt... ;) I kväll ska lite trevligt folk från klassen komma hit och vi ska äta lite mat och ha lite Halloweenmys i förskott.ska bli kul!
puss och hej <3

Flow

Tjoohej, glar i dag, var lite orolig över hur det skulle gå med mina barndansgrupper i dag, men det gick asbra! Var jättehes i morse och tappa rösten om vart annat, men det var så himla kul bara, jag älska mitt jobb för dagar som denna! Och mina balett tjejer var så extremt duktiga, jag blir så himla stolt, ser dem som typ mina barn... haha (y)
Sen i dag ska jag eventuelt hjälpa till lite på en dansföreställning och i kväll kommer Sofia hit och vi ska ha det jättemysigt, ska färga hennes hår, har aldrig färgat nån hår förut men det ska nog gå bra! ;)
nu ska jag äta lite mat, puss och kram! <3
Bilder från i går, var på DaFlows dansföreställning, de är så sjukt grymma! Innan fika jag lite med Sophie och Aida, och efter middag med Tanja och Aida :D
Min Streetanslärare längst fram... hihi ;)

I run my world

Heej, äe så bra på att uppdatera... ;)
I dag är det lite mus med Klara sm gäller och en hel bunt med massa fina vänner här hemma hos mig, ska bli kul! Har just pluggat klart för dagen och känner mig lite bättre än förut då jag var jättestressad över nn no grej som skule va inne i morgon.
Har just fikat lite och väntar på att Klara ska pallra sig hit, då ska vi handla lite och ha lite mys innan alla andra kommer vid sju :D
Har varit duktig och städat hela lägenheten också!
Som ett sista tillägg var det askul på streeten i går och på jazzen i dag också, vi hade hopp och snurrklass :D
Beyoncé – Run The World (Girls) - Kito Remix
Puss och hej

cant just stop

Suck, är lite småkrasslig och kunde inte va me och dansa i dag :'(
Det såg jättekul ut så var med och markerade till sist lite i bakgrunden.. ;)
Hade tänkt att se en film innan jag somnar, i  dag är en sån dag som jag bara känner mig så ensam, jag vet inte, vill bara prata av mig me någon om allt mellan himel och jord! Eller bara laga mat tillsammans med någon, eller slippa sova själv i en tom och stor lägenhet. Önska att det var fredag nu! Har ingen lust för en massa måste riktigt, vill åka hem, hem till Jokkmokk, men kan inte ens göra det på lovet för vi har vårat himla idiotiska tema och så har jag balett, vill inte!
Blev mycket klagande i dag, men så är livet ibland... ;)

ledsen på en dag jag borde va glad

Har balett om en halvtimma, är inte så pepp då jag inte mår så bra, mår illa och är aldeles yr. Borde kanske inte dansa, men vill inte missa något. Sov inge bra i natt och sen vaknade jag jättetidigt så har nog lite litesömn i mig också.
I gårkväll kom Klara hem, en nära vän som flyttade till frankrike för ett tag sen, så ska träffa henne i veckan också, ska bli så kul att se henne, men vet inte riktit hur jag ska få tid.
Bakade kakor i går, de blev riktigt goda måste jag säga, och för att jag inte har nåt bättre att koma med kan ni få en bild på min lunch också.. ;)
Puss och hej :)

Fredag

Hemma efter en helt okej dag! Råkade ta på mig att jag skulle vara vikarie för två barnbalettklasser i dag om typ en timma.. är hemma för att äta något, kan vara bra med lite energi innan det ska dansas med barn so troligen är lite hyper... ;)
Sen blir det till att träffa Alexandra :)
Ni får ha en så fin fredag! <3

speed

Måste säga att denna vecka har bara gått så extremt fort, är nog för att vi har haft så lite läxor, met borfe va typ tisdag i dag känns det som, men jag tackar inte nej till att det är fredag om jag säger så... ;)
Jag var och köpte min efterlängtade vinterjacka i går! Lite mindre lycklig, fast kan inte använda den riktigt ännu,lite för "varmt" ute ;)
I dag står det balett högst upp på schemat, sen har vi Naturkunskap, och efter skolan är det tema som gäller!
i sväll ska jag fika lite med en fin vän och efter det får vi se vad som händer.
Miike Snow – Silvia - Robotberget Remix
puss och hej :) <3

god natt


ingenting jag säger spelar längre någon roll

Förra terminen hade jag problem med en av mina fötter, så jag fick gå hos en sjukgymnast och teipa den och en massa jobbiga saker, och i går kom det tillbaka, åh vad ledsen jag blev! Så i dag ömmar hela min fot... vet inte om jag borde vara med och dansa i dag eller inte, blir så less på sånt här, det förstör lixom en hel del om jag säger så.
Nu ska jag i alla fall äta lite frukost, sen har vi Modernt med Sophia, får se om min fot pallar att vara med...
Här är en bild på mig i min fina tröja som jag prata om igår! :D
den är i från American Apparel
puss och hej

happiness

Hemma från skolan och stan, har varit och tittat på min drömjacka igen... det är en vinröd fjällräven jacka, så himla fin! Och min dröm kommer att bli sann, ska köpa den på onsdag! :D
Åh, så himla underbart!
Men i alla fall, i dag fick vi dansa med klackar och det var så himla kul! Tycker faktiskt att det gick riktigt bra, är lite stolt över mig själv.. ;) hihi ville bara dansa mera!
I kväll är det Balett och sen street som gäller, askul! Men måste bara säga också att min nya tröja har kommit! åh lycka! var i brevlådan nu när jag kom hem :D
åh helt lycklig, detta blev just en riktigt bra dag! Nu ska jag äta god mat också, men förstska den lagas så hej svejs ;)
Puss och hej <3

like a wind

I dag har det dansats en hel del, jag har varit och dansat lite Zumba som var lite mer afrikaninspererat, sen har jag prövar på både orientalisk och afrikansk dans till levande trummor, askul!
Efter det trodde jag att jag att jag hade balett, men kom dit och insåg att de hade ändrat på schemat, Hanna hade också missat det så vi flummade runt där lite ett bra tag och fota lite i stället. Har varit och handlat lite, så hade tänk att äta lite om en stund, är så himla hungrig!
puss och hej <3

scary

Haft en lite jobbig natt, föst kunde jag inte somna, sen när jag väl hade somnas hör jag någon som står och skriken efter nån Nadja halv fyra på natten utanför mitt fönster, och efter det hör jag någon står och ryker en massa i dörren in till trapphuser, alltså jag var så himla rädd att jag inte viste vart jag skulle ta vägen, men till sist slutade det och på nåt undligt vänster somnade jag om. Men hur som hälst, jag lever och är inte mördad av nån läskig kille som har försökt ta sig in till detta hus i natt... ;) heh
I dag har jag balett vid två tiden, men innan dess ska jag vist iväg till någt "danscenter" och dansa afrikansk dans till trummor, ska bli kul!
Har slut på brös henna, överväger att baka scones, hej svejs :p

that good feeling

tjoo, har varit och undervisat lite, gick riktigt bra i dag, jag blev arg för första gången och alla skärpte sig...haha ny taktik ;)
Hade en asmysig kväll i går, den gick ut på att flumma runt med Karin, vi laga lite mat, och en asgod klasskaka med mörk choklad och hallon i, så himla gtt, blev lite över dock så sitter och tjockar mig på den... ;) I kväll ska jag troligen träffa Alexandra, mys, tills dess ska man kanske plugga lite, och se på en film... hihi ;)
Hann inte med frukost i morse så nu måste jag äta innan jag typ dör av svält!
hehe, förlåt men kunde inte låta bli ;)
Puss och hej <3

Just me

Fint vädet ute i dag igen, men skulle ha blivit mycket gladare om det hade legat lite snö på backen också... Det har ju böejat komma på lite håll uppe i norr men vill också ha snö! Älskat vintern och älskar sedember... Så mysigt med Lucia, jul, belysningen ute, och lovet förstårs... ;) Få åka till Jmk och åka skidor och slalom, nej nu vill jag ha snö! och en vinterjacka... hehe, gick omkring i typ regnjackan hela vintern förra året bara för att jag inte hitta någon jacka jag gilla... haha, smart tjej! Men är i vanliga fall inte så himla frusen av mig, om man har ett regält understäl så överlever man nog det mesta.
Nu ska jag till skolan som startar med liute balett och sn No-prov :s ni får hålla tummarna för mig, känner att det kommer att handla om lite tur denna gång, att det kommer frågor jag har pluggat mycket på.. ;)
Puss och kram <3

trött

Nu är jag trött på att plugga, men känns inte som jag kan allt inför provet i morgon, detta är inte bra! Fryser som en liten hundvalp också! Behöver en bra helg efter allt detta! Men det tror jag att det kommer att bli också!
Nu ska jag pluggavidare, har en svenska uppg och en engelska grej som ska vara innne i morgon ocskå, bäst att jag sätter lite fart innan hela natten har gått...

Time to study

Dagen har kännts lång fast den har varit kort, men ändå kul!
Lite besviken på att vi inte hann med att dansa med klackar på Jazzen i dag, men ska göra det på måndag i stället, slarviga Frida hade glömt sina egna klackar... "/
Den spåra klassen ut och var typ helt flum resten av dan, vi dansade i stäler för att plugga på psykologin, så kan man ju också göra...
Vi avsluta dan med att se på V for vandetta.. ska vist jobba med den på engelskan eller något. Hemma nu så och ska dra fram no böckerna. Var lite busig då jag har köpt lite godis, fått för mig att man pluggar bättre med godis! ;)

Det värmer

Har lite sovmorgon i dag, riktigt skönt! Ställde ingen väckarklocka så vaknade när jag vakna av mig själv lixom. Sen i dag har vi Jazz i skolan och vi ska dansa med klackar, är så otroligt pepp att ni inte kan förstå! Kommer bli ganska så svårt tror jag men askul! Ska kika in sen och säga hur det gick!
Jag hann inte med att fota i går, precis som jag trodde, han inte blogga mer häller.. "/ Men hade det jättekul både på baletten och streeten, Vi dansade Blommornas vals på Baletten och den koreografin är så himla fin, vi ska dansa den i nörknäpparen och på Nyårskonserten med Linköpings sympfoniorkester :D Älskar att dansa till Live musik, en helt annan sak än till skiva!
Streeten var också askul, var sjukt pepp innan, och gruppen som jag dansar med är helt underbar, jag är så himlades glad att jag kom med och fick chansen att lära käna alla er, och för att få dansa för en så bra danslärare också förstårs! ;)
Fick låna 6:e sesången av geys Anathomy i går av Aida,gissa vad jag ska göra i helgen...? ;)
Det är jättefint väder ute i dag också, så ska försöka få med kameran i dag.
Supervackra Emelie som är helt otrolig på att dansa!
Puss och hej <3

I will make you see

God morgon, kom ut ur duschen för en stund sen, sitter nu och lysnar på lite härlig musik och dricker lite te. I dag är det Matteprov som gäller i skolan, lite nervös men tror ändå att det kommer gå bra. Vifår hoppas på det iaf ;) Det ser ut att bli riktigt fint väder ute i dag och det gllas! Ska kanske ta med kameran, vill fota men är rädd att jag inte kommer att ha tid.. "/ Har ett stort No prov på fredag som jag verkligen inte är förberädd på, sen i eftermiddag har jag 2 danspass.. Detta lär bli en intensiv dag.
Det börjar bli kallt ute nu, måste hitta nån fin mössa! Är lite ledsen då jag har tappat bort både min favoritmössa och halsduk.. inte kul!
Puss och hej

blind för det uppenbara

Har ätit lite och skanu fortsätta med pluggandet, blev dock inte så mycket plugg i dag då min kyl och frys gick sönder här hemma... så har försökt att reda ut det hela dagen, men som tur var gav det resultat. Ny frys och kyl gratis med bärhjälp - check!
Var lite onyttig förut också... köpte lite choklad som jag ska äta framför desperate housewives :p missade dock förra veckan, men inte mycket att göra åt, tycker att det är lite ul att se, men sesångerna bara spårar ut mer och mer känner jag, gillade de första bäst.
puss och hej

när det svämmar över

Det blev en dag hemma i alla fall, vi hade typ bara fysiska ämnen i dag i skolan och det skulle min kropp inte orka med. Är helt slut i kroppen, jätttrött, hes och känner mig typ lite febrig då jag fryser en massa hela tiden, men hoppas på att bli bra tills i morgon så att jag inte missar en massa skojig dans..

Puss och kram <3

slut

Sitter och mår mindre bra, är hemma från streeten nu, det var kul men hade ingen ork. Vi hade fus i dag i skolan så det kan ju bero på det...
Ska snart sova, och borde plugga, vet inte hur det blir med skolan i morgon, om jag mår så här då så kanske det får bli en hemma dag...
puss och hej

school

Sitter och tittar på allt skolarbete som jag borde bara få gjort, men nej.
I kväll ska jag dansa lite tema, balett och street, sne måste jag plugga också får se hur det kommer att gå.
Puss och hej

all by myself again

Hej på er, har haft en ganska så udda helg så har helt enkelt inte hunnit med at kika in här.
Dubbla känslor denna helg, men till största delen var det ren lycka! Har varit och fotat en massa och flummat runt en massa med Penny, Hanna och Emelie, så himla kul det har varit. Vi gjorde ett litet "amateur ballerina project"... det blev faktiskt riktigt bra bilder om jag får säga det.. och vi hade det grymt kul!
Sen i går hade jag balett typ hela dagen, lite jobbigt men också riktigt kul, kan ju säga att träningsvärken sitter fint i dag ;) och mer dka det bli för i dag är det fys på Jazzen som gäller.
Pga den delen av helgen som hade lite motsatta känslor involverade så blev det inte mycket till plugg, vilket är mindre bra, men det löser sig alltid!
puss och hej <3

lets get the music jumping

Peppar nästan varge dag som att den vore en fest, sätter på bra musik på hög volym, och sen känns det helt plötsligt bara så himla bra, för att jag vet att ett par timmar denna dag kommer jag få göra det bästa som finns, jag kommer att få dansa och bara ha det så himla kul. Älskar att dansa Och ärså lyklig över det var enda morgon nr jag kommer upp ur sängen.
Härlig låt bara  - Missy May – Party In Gear - 2-4 Grooves Remix
Var på baletten i går, känndes så bra, älskar att dansa mycket men balett är riktigt kul, har inte dansat balett på typ en vecka då jag har varit bortrest, sjuk och så vidare, men på den lilla tiden hann jag sakna det så himla mycket.
Men allt i livet kan ju inte gå som en dans och bara vara kul. i kväll måste jag plugga... har bestämt att efter skolan ska jag inte göra nåt annat än att plugga fram tills klockan sju så streeten börjar! :D åh aspepp, just nu dansar vi till dessa låter där :p
LMFAO – Party Rock Anthem
Nero – In The Way
Beyoncé – Run The World (Girls)

god natt

Tänkte bara kika in innan jag går och lägger mig. Hr haft en helt okej dag, streeter var jättekul som varnligt och vi kom också igång med denna termins tema ordentligt i dag, känns bra.
Peppar träningsverk i morgon då jag inte pallade att stretcha i dag... heh (y)
God natt :) <3

Workshop

Någon hade lagt upp den ena av de två koreografierna som vi fick lära oss i Lördags på workshopen, så här är en av koreografierna som vi fick lära oss :)
Puss och hej

Söndagsmys

Hade en riktigt trevlig dag i går. Vokkshopen för Emilio Perrelli var så himla kul! men hängde med sådär efter 2 timmar.... ;)
Kännd ganska skönt måste jag säga, har ingen balett i dag så ska bara vara hemma och fixa lite sånt som bör göras... :) kanske gå på bio med lillebror i kväll också :p
Puss och hej <3

let's go

Taggad danslärare beger sig nu av emot jobbet! :D
Puss och hej <3

dansa

Vaknade just, så ska straxt hoppa in i duschen för att sen väntar en fullspäckad dag! Nu på morgonen ska jag ha mina två barndansgrupper, vilket ska bli jättekul! Det känns så bra i år, har bara två hitills och är så skönt för just nu är det bara kul, när jag hade så många förra terminen blev det bara som en börda.
Den här helgen är det okså nåt som heter "City art Link" i Linköping som är typ en kulturfestival då det händer en massa roliga saker här. Jag var med och dansade i en flashmob på gränden i går som var invigningen av hela grejen, sen i dag ska jag vara med och dansa på biblioteket vid klockan ett tror jag.. vi ska dansa på bikvagner, under bord, på receprionen, under bokhyllor.... ja lite överallt. Det ska bli jättekul!
Sen i eftermiddag vid tre är det en workshop jag ska gå på, lite hip hop/Jazz, ska bli askul, har hört att killen som håller i det är jätteduktig!
Här får ni se hur flashmoben blev i går :)
Puss och kram så får ni ha en så bra Lördag!

RSS 2.0