mot nya äventyr

Känner att jag har blivit sämst på att blogga! förlåt! <3
och sänre ska det bli veckan fram över då jag nämligen packar för fullt ghär hemma, ska till skottland en vecka och planet lyfter ikväll! :D
Ska dit med min klass och vi ska dansa för fullt. I kväll kommer vi till Edingburgh och på söndag åker vi vidare till Dundee, ska bli så roligt så, lite nervös för flygresan dock, men det går nog bra, he. he. he...
Tror inte det är så farligt, bara det att jag är så ovan att flyga, brukar flyga helikoppter på sommrarna när vi ska upp till fjälls, men det är så olika. Jag vill lixom kunna ha kontrollen, och i en kpter känns det som att jag bara kan ta över spakarna om det skulle behövas, men om jag ska klara det i ett flygplan måste jag ju bryta mig in till piloterna först... det är ju lixom som lite mer omständigt... ;)
Ni får ha en så fin vecka här i sverige utan mig och så får ni förhoppningsvis en massa trevliga uppdateringar om skottland när jag är tillbaka! hihi :D Puss och kram! <3

lov

hej hopp, blev bara sugen på att skriva här igen, nu när mitt liv har lugnat ned sig lite lite, i alla fall för stunden.
Sitter och planerar min dag lite medan Aida ligger på golvet och sover.. haha ;)
I veckan har vi spelat in lite dansfilm på olika håll, det har väl ändå gått helt okej bra... sen har vi varit och sett en del dansföreställninar, både lunnevad och 3ornas slutproduktion.

filmdag

Sitter och taggar dagens filmning till våradansfilmer i skolan. Jag och Becca ska dansa och va astuffa på gyllentorget... haha xD ska bli intressant, försöker få in rätta känslan, vet inte om jag lyckats..?
he, he, he, ehm jag vi får ju se hur det går, eller om Viktor har tagit sig vatten över huvet genom att försöka få mig cool... haha ;)

RSS 2.0