Älskar dig förgätmigej

Det är när klockan har passerat sent, jag hör ytterdörren öppnas, och den röda saaben står utanför på tomgång... då vet jag att det är dags igen. Dagen jag aldrig vill ska komma.
Ordet hata är fult, men om det är något tillfälle som jag känner att jag kan ha användning för det så är det vid tillfällen som detta.
Jag hatar att skiljas ifrån er igen.
 

en dansandes klassresa

Skottland va fint och kul. förde oss samman på nåt vis, för en stund i alla fall.

Aix

Drog till Frankrike i en vecka i början av sommarlovet för att hälsa på en underbart fin vän. Saknar henne, men får start trädda henne igen, längtar!! Vi hade en massa skoj och bus för oss, och det känndes som att det inte fanns ett enda beskymmer i världen.
Fick se Klaras skola, stranden i Marseille, stadens uteliv, ch framför allt så fick jag umgås med Klara och en hel del med henes vänner.

Dansfilm av Viktor

I sluter av förra terminen så gjorde vi ju temafilmer i skolan som jag berättade om, och här är en av de två som jag var med av. Viktor Carlsson har koreograferat och redigerat. och det är jag då som är tjejen med psykosmilet i börja...

jobbar mot drömmen

Det här är min vän Emelie som är helt fantastiskt duktig på att dansa, så duktig att hon har kommit in på Svenska Kungliga Balettskolan. Är så glad för hennes skull!
En fin dag den 26:e maj

En fin dag

Den 25:e maj fick vi i balettföreningen äran att dansa på invigningen av Naturum vid Tåkern. Jag var inte med och dansa men jag och Alexandra följdre med och titta på! Det va helt fantastiskt väder och kungen själv var på plats. Saknar baletten så här på sommaren, men framför allt mina fina balett tjejer! Vet inte hur jag skulle överleva vardagen utan dem..
Saknar er tjejer!

RSS 2.0