ignet flyt

Sitter och tittar på film när jag borde plugga... Har mått dåligt sen jag kom hem, vet inte vad det är, mår typ illa och är yr, trodde nästan att jag skulle svimma förut. orkar inte plugga till dumma matteprov, jag är ju så trög, känns som att jag har glömt allt!
På torsdag fuller jag år, och känns konstigt, har inga riktiga planer, älskar att bjuda på middag och sånt, men de jag vill bjuda känner typ inte varandra sen innan, känns som att det skulle bli lite lustigt?

Söndag

Sitter och planerar sommaren lite, har en del planer, men övergångarna från ställe till ställe är mycket osäkert! vet lixom inte hur jag ska hinna eller hur jag ska ta mig till ställen..
men det får lösa sig på nåt vis, får väl lifta i värsta fall... haha (y)
I dag är det förhoppningsvis balett som gäller, har inte dansat på tre veckor nu, så vet inte hur det komer gå, känns som att jag har tappat allt. Känns inte så bra...
Har nästan sytt klar min kolt nu som jag ska ha i sommar i ankarede, blev faktiskt ganska så nöjd med tanke på att det var den första!

Insperation

Kan inte låtabli att typ älska det här, vet inte varför men jag är helt fast.
och den sista är bara min humor alldeles för mycket <3

det skulle ha varit en viktig dag

Städat - check
Pluggat och lämnat in alla skolarbeten vi har denna vecka - check
Bokade biljätter till frankrike - check
Tyg till dagens syproject - check
tihi, åh det här känns bra, vilket flyt jag hade det i går, jag bara fick klart allt jag skulle fixa, UNDERBART!
Var och shoppade loss lite fina tyer igår, och ska fixa och trixa med dem i dag... hihi, är lite osäker på om jag kan ha tagit mig vatten över huvudet nu, men det är så värt ett försök, mer än så får ni inte veta tihi ;)
I dag är det Testdag igentligen, det hela mitt liv har kretsat kring de senaste månaderna, och så får jag inte göra det för nån idiot absålut skule smitta ned mig precis innan de viktigaste veckorna på detta år började, det är väl bra typiskt va?

ett års arbete - borta

Hej hej,  fick nåt konstigt "jag måste blogga" infall... så det är väl bäst att jag gör det! ;)
Har haft en så strässig perjod i mitt liv nu, det har varit barnföreställningar, dansavslutningar, massa skola, träning inför balett testet, men så förstörs allt, poff sa det så hade jag fått den där helveteshostan som jag kallar den.. åh är så less, har varit juk i två veckor nu, och det har förstört för en massa saker! Jag fick inte va med och dansa på Fus avslutningar, jag får nu inte längre göra mitt balett test som jag har tränat för i ett år.
Känner att jag har gått igenom en mindre kris under dessa veckor, denna hosta har förstört så mycket saker som betyder så mycket för mig, det här är inte kul någon stans.
Lite bilder från Fus avslutningar :)
Mina fina 5 åringar

RSS 2.0